Статиите на 1001 Рецепти

Орлин Павлов: Съдбите на екрана могат да бъдат съвсем реални

Светът става по-красив, когато сме усмихнати. Ако е така, значи неговият свят е пъстър и прекрасен. Винаги усмихнатият Орлин Павлов е артистът с много лица – той е певец, изявявал се е и в танцов формат, а най-новата му роля е на Христо Манчев в сериала „Отплата”.

Мотивът му да се включи в сериала на Нова е, че винаги е искал да участва в голям телевизионен продукт или кино проект. Ролята, която е получил в „Отплата” също е определяща за това да приеме този ангажимент. На въпроса какво е отношението му към славата и каква е цената й Орлин отговаря, че тя е индивидуална за всеки и в общи линии зависи от самата личност каква цена ще заплати за тази слава.

Не може да дели музикалната и кино сцената - за него е важно да е подготвен достатъчно добре и да има талант за тази задача. Обича и двете изяви еднакво без да ги съпоставя.

Има приятелка, която приема неговите ангажименти с усмивка и разбиране, а Орлин си признава, че се старае да отвърне по същия начин на нейните изяви - с разбиране и подкрепа. В ежедневието си се стреми да бъде романтичен, доколкото това е възможно в този крайно неромантичен свят, в който живеем. Обича внезапните изненади, а вечерята на свещи не е непозната за него.

Участва в криминална драма, но с драмата на живота си все още не се е сблъскал. Осъзнава обаче, че този момент в живота на човек е абсолютно неизбежен. Най-много цени в своя герой това, че е тотално различен от него самия. За Орлин е страхотно предизвикателство да играе роля на герой, с когото в реалния живот няма много допирни точки. Въпреки разликата обаче, Орлин се справя с това предизвикателство с ентусиазъм и упоритост.

За сериала споделя: "Вярвам, че в сценария всеки може да намери своята история, да съпреживвее изпитанията пред героите и да преоткрие собствените си преживявания. В крайна сметка най-ценното е, че съдбите на екрана могат да бъдат съвсем реални, те са близки до нас."

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.