Първото гурме събитие на нашия екип

Щастливи сме да споделим, че вече можете не само да разглеждате на снимки нашите рецепти, но и да ги дегустирате на специализирани гурме събития! Благодарение на агенция за специализирани събития Светулка от 14-ти февруари започва поредица гурме вечери с гост Сандра Алексиева в най-успешния кулинарен демонстрационен център ShowHow, предназначен единствено за частни мероприятия.

Тематичните вечери ще бъдат посветени на специални празнични дни, като първата планирана дата с изискана гурме вечеря и акцент върху виното е 14-ти февруари.

СЪБИТИЕ

Посрещнете празника на любовта и виното с великолепна вечеря за ценители, създадена от шеф готвач Сандра Алексиева, в една от най-добре оборудваните във високия клас професионални кухни у нас.

ТЕМА НА ВЕЧЕРТА

Тунизийска кухня с четиристепенно меню от зеленчуково предястие, салата с маринована риба и каперси, основно ястие с лаврак и морски дарове, десерти парфе, бадемови сладки с шам фъстък и авангардни хапки от фурми. Ще представим отлежало вино от изба Интеграл, чиито качества ще обогатят удоволствието от храната, а десертите ще откроим, като ги поднесем с глътка ароматно Zicaffè.

За да се почувствате като на истинско пътешествие в Тунис, група музиканти ще се погрижат за атмосферата с музика на живо, а автентичните разкази за приключенията на екипа на „1001 рецепти“ в Тунис ще допълнят емоцията на вечерта. Подготвили сме интересен снимков материал от пътешествието ни в Тунис, представен на видео стена, и любопитна презентация на тунизийската кухня от шеф готвачът Сандра Алексиева.

Споделете празника с най-любимия си човек екзотично и вълнуващо – изненадайте го със специалната ни вечеря в ShowHow!

КУВЕРТ: 69 лв с включено четиристепенно меню, поднесено с вино от изба Интеграл, музика на живо с акустичните китари на Жоро Янев и Бисер Иванов.

Местата ни са ограничени, моля направете Вашата резервация предварително.

Телефон за резервации: 0888513278

Банкова сметка: IBAN: BG19UBBS80021028984840

Светулката ЕООД

OББ

Снимки ShowHow: Fimera Design

Снимки Сандра Алексиева: Васил Невенов

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

Tyxo.bg counter