Статиите на 1001 Рецепти

Сандра Алексиева - лектор на „Походът на вдъхновителите“

На 28 март (събота) от 10:00 часа "Походът на вдъхновителите" ще се случи не къде да е, а в града, който расте, но не старее. София ще обогати културната и образователна си програма с истинско значимо събитие – "Поход на Вдъхновителите" на "Аз мога - тук и сега".

По традиция Вдъхновителите, като едновремешни възрожденци, обикалят страната надлъж и на шир, за да достигнат до всеки град, всяко училище и читалище, да се срещнат с местните /деца, учители, родители и.../, да им дадат от своето вдъхновение, знания и мотивация за успех в живота.

В последната събота на месец март обаче, Вдъхновителите ще бъдат в зала "София" на Интерпред, за да се срещнат с всички, които искат да променят живота си към по-добро.

Събитието е безплатно! Регистрацията за него обаче е задължителна.

„Походът на вдъхновителите“ е още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога – тук и сега“. Събитието има единствената цел да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците от всички краища на България за това, че:

  • всички можем „тук и сега“ и трябва да вярваме в себе си;
  • всички сами избираме с какво да се занимаваме и в какво да сме добри;
  • е важно да сме добри професионалисти и това ще ни донесе стандарта на живот, който искаме;
  • няма значение как избираме да се развиваме професионално – важното е да го обичаме и да вярваме;
  • принципите на успеха са да действаме с постоянство, мотивация и неуморно;
  • трябва да сме проактивни и креативни;
  • трябва да сме позитивни и да се усмихваме;
  • е важно да вярваме в иновациите и предприемачеството;
  • университета е мястото, в което попадаме в нова конкурентна среда, срещаме приятели, съмишленици, разширяваме кръгозора си и намираме бизнес партньори.

Ако спазваме всички точки, изброени по-горе, то България ще е едно страхотно място, в което можем да живеем, да успеем и да сме щастливи!

Очаква се събитието да се нареди сред най-мащабните и значими, които „Аз мога – тук и сега” е организирало. Вратите ще бъдат широко отворени за всички, които искат да посетят дискусията и лекциите на Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега”, а изненадата за читателите на 1001 рецепти е, че Сандра Алексиева от нашия екип ще разкаже за кулинарния си път пред учениците и за всички трудни и лесни стъпки,които е извървяла от гимназията до днес.

Очакваме ви всички с нетърпение 28 март (събота), 10ч. в Интерпред!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2019 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.
Tyxo.bg counter