Летни езикови училища – синхрон между полезно и приятно

ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИМ ПЛАНОВЕТЕ ЗА ЛЯТОТО!

Какво ще прави вашият малчуган през лятната ваканция? Ще спи до късно, ще мързелува, ще играе и ще се забавлява. Но какво ще кажете, ако докато се забавлява, научава и нови неща и усъвършенства придобити знания?

Експерти по най-добро прекарване на летните ваканции казват, че за да е пълноценно едно лято – трябва да пътуваш някъде поне един път, да опиташ нещо ново и да подобриш нещо старо.

Детски център МНОГОЗНАЙКО ви дава възможност да подарите на своето дете седмица на забавления сред природата, научаване на нови знания и умения и усъвършенстване на познанията му по английски език. Летните езикови училища на детски център МНОГОЗНАЙКО предлагат на вашите деца седмица на страхотни забавления и спорт на открито, научаване на нови приложни умения, нови знания в областта на екологията и подобряване и дообогатяване на придобитите знания по английски език.

Летните езикови училища се провеждат в „Зеления замък” в с.Равногор, където всички принцове и принцеси са добре дошли за занимания на открито сред природата, арт ателие, еко проекти и още много активности за една вълшебна едноседмична лятна ваканция.

За да запишете своя заслужил ученик за някои от предстоящите летни езикови лагери на детски център „Многознайко”, посетете техния сайт или сайта на „Зеления замък” . Не пропускайте възможността да подарите на вашия многознайко седем страхотни и полезни ваканционни дни, с които да направите лятната му ваканция още по-прекрасна, а и пълноценна.

Вашите деца го заслужават!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

Tyxo.bg counter