Статиите на 1001 Рецепти

Тераса „Домашни кифлички” или как се хапват изкушения с изглед от небето

Както вече споменах, ремонтът у дома тече с пълна сила. Вкъщи със Сандра обаче е кулинарен лайфстайл формат, който действително се снима в дома ми и тъй като създаваме това предаване за вас, зрителите му и читателите на 1001 рецепти и bistro.bg, всеки детайл у дома следва да бъде съобразен с вас. Ето защо, докато се колебая коя е най-уютната тераса и избирам подходящите за нея мебели, ви давам шанс да си спечелите ваучер за паразуване в JYSK на стойност 100 лв. За да грабнете наградата, нужно е да участвате във вчерашната ни игра във Facebook, ако намирате Тераса „Шоколадово лято” за най-романтична, или да участвате в днешната ни игра във Facebook, като гласувате за тераса „Домашни кифлички”. Утре ще покажа още един интериор и този от показаните общо три, който събере най-много гласове до неделя, ще е личният ми избор за обзавеждане на тераса.

Преди да стане ясно кои са победители в играта и коя тераса сме избрали дружно заедно, нека ви разкажа какво означава да имаш тераса.

За човек като мен, който прекарва работния ден вкъщи, домашният уют е всичко. В прохладните летни дни, когато не вали, имам нужда от вдъхновение за следващите нови рецепти, които създавам за сайта, и само терасата с изглед към планината успява да ми даде нужното спокойствие и творчески порив. Трябва да бъде просторна и романтична, да е уютна, в топли цветове, и да бъде удобна. Да ме провокира да прекарам целия следобед на нея, на чист въздух, работейки спокойно и с вдъхновение. Тази тераса, която представям в статията, съм кръстила „Домашни кифлички”, защото цветовете и удобствто на столовете от JYSK ми напомниха на отминали летни дни от детството, което беше цветно и напълно безгрижно. Рецептата за Домашни кифлички е удивително лесна, а конкретната тераса, за която все още се колебая дали е най-подходяща за дома ми като обзавеждане, носи следните предимства:

  • Столовете създават настроение с цветовете си, влагоустойчиви са и в тях човек потъва в удобство;
  • Масичките са леки и лесно преносими, заради модерната си дръжка;
  • Изкуствените цветя и плетените кошници създават усещане за лятна приказка, но не изискват нито грижа, нито отделено време.

Труден избор, нали? Още по-трудно е, когато градинските мебели в JYSK са в тотална разпродажба... Помогнете ми в избора, разчитам на вас.

Автор: Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.