По-общо:

Рецепти за мъфини със сирене

13 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1 2 > >>

Солени мъфини с топено сирене, кашкавал и босилек

Сместа се разпределя във форми за мъфини с помощта на лъжица....Към нея се прибавят настърганият кашкавал , нарязаното на кубчета топено сирене , накълцаният на ситно босилек и всичко се разбърква.
Солени мъфини с топено сирене, кашкавал и босилек

Мъфини с мак и синьо сирене

Разбърква и се разпределя във форми за мъфини с помощта на супена лъжица....В нея се изсипват маковото семе и нарязаните на малки кубчета синьо сирене и шунка .
Мъфини с мак и синьо сирене

Солени мъфини с царевица, кисели краставички и синьо сирене

Всичко се разбърква с лъжица и се разпределя във форми за мъфини....Накрая към нея се добавят нарязаните на кубчета кисели краставички , нарязаното на кубчета синьо сирене и отцедената от консервата царевица .
Солени мъфини с царевица, кисели краставички и синьо сирене

Солени мъфини с топено сирене

Всичко се разбърква с лъжица и се разпределя във форми за мъфини....Накрая към нея се добавят нарязаното на парченца топено пушено сирене и белените слънчогледови семки .
Солени мъфини с топено сирене

Глазура за мъфини

Той се поставя в шприц и с получената глазура се декорират мъфини.

Мини чийзкейкчета със сладко от вишни

Те се разпределят в метална форма за мъфини и се притискат с пръсти, докато се изравнят....След това към продуктите се прибавят настърганата лимонова кора , ванилията и сиренето Крема .
Мини чийзкейкчета със сладко от вишни, сметана и крема сирене

Солени мъфини с орехи и крема сирене

Всичко се разбърква с лъжица и се разпределя във форми за мъфини....Накрая към нея се добавят натрошените орехи и крема сиренето.

Мъфини със сирене и шунка

Всичко се разбърква с лъжица и се разпределя във форми за мъфини....Накрая към нея се добавят ситно нарязаната шунка и натрошеното сирене.

Мъфини със сирене и кашкавал

Всичко се разбърква с лъжица и се разпределя във форми за мъфини....Накрая към нея се добавят нарязаният на кубчета кашкавал и натрошеното сирене.

Мъфини със синьо сирене

Всичко се разбърква с лъжица и се разпределя във форми за мъфини....Накрая към нея се добавя натрошеното синьо сирене.

Мъфини със сирене и царевица

Всичко се разбърква с лъжица и се разпределя във форми за мъфини....Накрая към нея се добавят сладката царевица от консерва и натрошеното сирене.

Мъфини със сирене и мариновани сушени домати

Всичко се разбърква с лъжица и се разпределя във форми за мъфини....Накрая към нея се добавят нарязаните мариновани сушени домати и натрошеното сирене.

Преглед: Брой:
Страница 1 2 Следваща Последна
Tyxo.bg counter