Рецепти за телешки винен кебап

7 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1

Винен кебап от телешки джолан

Телешкият джолан се обезкостява и нарязва на хапки....Запържва се от всички страни за няколко минути, след което се залива с виното.

Телешки винен кебап с гъби и червено вино

Телешкото месо се нарязва на парчета и се запържва от всички страни за няколко минути....Запържват се за няколко минути, докато омекнат, и към тях се добавя виното.

Телешки винен кебап с гарнитура от картофено пюре

Телешкото месо се нарязва на хапки, лукът на полумесеци, а празът - на колелца....Прибавят се червеното вино , брашното , размито в доматеното пюре , и подправките.
Телешки  винен кебап с гарнитура от картофено пюре

Винен кебап с телешка глава

Обезкостената телешка глава се поставя в тава, заедно със ситно нарязаните лук , чесън , олио , свинска мас и масло ....След това в тавата се добавят нарязаните гъби , моркови , сол, черен пипер и разбитите заедно червено вино , червен пипер и брашно .
Винен кебап с телешка глава

Телешки винен кебап в тенджера под налягане

Телешкото месо се нарязва на средно големи парчета....Запържва се от всички страни за няколко минути, след което се залива с бялото вино.

Чомлек кебап с телешко месо

Телешкото месо се нарязва на хапки и се запържва в част от олиото....Залива се с гореща вода и се добавя половината от виното.

Свински винен кебап в тенджера под налягане

Запържва се от всички страни за няколко минути, след което се залива с бялото вино....Щом стане златисто на цвят, се добавя на тънка струйка част от образувалия се телешки бульон.

Преглед: Брой:
Страница 1
Tyxo.bg counter