По-общо:

Рецепти за шоколадови мъфини

20 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1 2 > >>

Шоколадови мъфини с кафе и ром

Тестото за мъфините се приготвя ,като най-напред се разбива яйцето със захарта, а след това се добавят киселото мляко, инстантното кафе и есенцията ром....Към нея се прибавя настърганият на едро ренде шоколад и всичко се разбърква.

Двойно шоколадови домашни мъфини с какао и цели парченца шоколад

Накрая в сместа се добавят парченцата нарязан твърд шоколад и всичко се разбърква....Сместа се разпределя в хартиени формички за мъфини, поставени в тава за мъфини, като не се допуска те да се препълнят.
Двойно шоколадови домашни мъфини с какао и цели парченца шоколад

Шоколадови мъфини с глазура

Тестото за мъфините се приготвя ,като най-напред се разбива яйцето със захарта, а след това се добавя киселото мляко....Към нея се прибавя половината от шоколада, като той е настърган или нарязан ан ситни кубчета.

Мъфини с бял шоколад и ванилия

Тестото за мъфините се приготвя ,като най-напред се разбива яйцето със захарта, а след това се добавя киселото мляко....Към нея се прибавя нарязаният на ситни кубчета бял шоколад и всичко се разбърква.

Шоколадови мъфини

Тестото за мъфините се приготвя ,като най-напред се разбива яйцето със захарта, а след това се добавя киселото мляко....Към нея се прибавя настърганият шоколад и всичко се разбърква.

Шоколадови мъфини с портокал

Тестото за мъфините се приготвя ,като най-напред се разбива яйцето със захарта, а след това се добавя киселото мляко....Към нея се прибавят нарязаният на дребни кубчета шоколад и сушените портокалови кори, и всичко се разбърква.

Мъфини с шоколад

Тестото за мъфините се приготвя ,като най-напред се разбива яйцето със захарта, а след това се добавя киселото мляко....Към нея се прибавя нарязаният на ситни кубчета шоколад и всичко се разбърква.

Шоколадови мъфини

Тестото за мъфините се приготвя като най-напред се разбива яйцето със захарта , а след това се добавя киселото мляко ....Към нея се прибавят нарязаният на кубчета черен шоколад и всичко се разбърква.
Шоколадови мъфини

Шоколадови мъфини за Свети Валентин

Всичко се разбърква много добре и към нея се прибавя натрошеният на дребни парченца твърд шоколад ....Сместа се разбърква добре и се разпределя във формички за мъфини - предварително намаслени или постлани с хартиени кошнички.
Шоколадови мъфини за Свети Валентин

Шоколадови мини мъфини за Свети Валентин

Тестото за мъфините се приготвя като най-напред се разбива яйцето със захарта, а след това се добавя киселото мляко .
Шоколадови мини мъфини за Свети Валентин

Преглед: Брой:
Страница 1 2 Следваща Последна
Tyxo.bg counter