Рецепти за бисквитена торта със сирене

15 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1 2 > >>

Вкусна бисквитена торта с кафе, сирене крема и кондензирано мляко

Сиренето Крема и кондензираното мляко се смесват в дълбока купа и се разбиват до получаването на гладък крем с помощта на миксер....Кафето се сварява и докато е още горещо, започва реденето на тортата....За целта бисквитите се потапят за секунди в горещото кафе една по една.
Вкусна бисквитена торта с кафе, сирене крема и кондензирано мляко

Кокосова сладоледена торта с ягоди

Първо се приготвя основата на тортата....За целта бисквитите се поставят в блендер и се разбиват до получаването на ситни трохи....Смесват се с разтопеното масло и всичко се разбърква много добре до получаването на ронлива смес....Към нея се прибавят предварително смесените и разбити жълтъци , захар и сирене Крема , и всичко се разбърква.
Кокосова сладоледена торта с ягоди

Чийзкейк с орехи и мед

Бисквитите за чийзкейк се натрошават на ситни трохи с пръсти или с помощта на хаванче....Те се изсипват във форма за торта с подвижен ринг и се притискат към дъното, докато се получи равномерно разпределен плътен блат....Към него се добавят сиренето и натрошените орехи и сместа се разбърква много добре с лъжица.
Чийзкейк с орехи и мед

Сладоледена торта с какао

Изсипва във форма с подвижен ринг, на чието дъно са посипани раздробените на ситни трохи обикновени бисквити ....Към нея се прибавят предварително смесените и разбити жълтъци , захар , сирене Крема и какао , и всичко се разбърква....Сладоледената торта се поставя в камерата за една нощ, докато стегне напълно.
Сладоледена торта с какао

Домашна сладоледена торта

Към нея се прибавят предварително смесените и разбити жълтъци , захар и сирене Крема , и всичко се разбърква....Накрая се прибавят разбитите на сняг белтъци и сместа се изсипва във формата, на чието дъно са посипани раздробените на ситни трохи обикновени бисквити ....Заглажда се отгоре и се поръсва с кокосови стърготини .
Домашна сладоледена торта

Чийзкейк със сметана, сирене крема, малини и къпини

Смесват се с разтопеното масло и полученото ронливо тесто се поставя на дъното на форма за торта с подвижен ринг....Бисквитите се поставят в блендер и се разбиват на трохи.
Чийзкейк със сметана, сирене крема, малини и къпини

Орехов чийзкейк с желатин, сметана и крема сирене

В нея се изсипват обикновените бисквити , орехите и овесените ядки , които преди това се смилат с блендер....През това време във висока купа се разбиват с миксер на ниска степен сиренето крема , заквасената сметана , прясното мляко и захарта ....Тортата се прибира в хладилник за няколко часа.
Орехов чийзкейк с желатин, сметана и крема сирене

Чийзкейк с шоколад и какао

То се разточва на кора в подходяща форма, така че да покрие дъното на форма за торта с подвижен ринг....Бисквитите се натрошават в блендер, докато станат на дребни трохи....Към него се добавят сиренето и заквасената сметана и сместа се разбърква много добре с лъжица.
Чийзкейк с шоколад и какао

Чийзкейк с кокос, ягоди и целувки

То се разточва на кора в подходяща форма, така че да покрие дъното на форма за торта с подвижен ринг....Бисквитите се натрошават в блендер, докато станат на дребни трохи....Към него се добавят сиренето и кокосът и сместа се разбърква много добре с лъжица.
Чийзкейк с кокос, ягоди и целувки

Немски чийзкейк с печене

Бисквитите за чийзкейк се натрошават на ситни трохи с пръсти или с помощта на хаванче....Те се изсипват във форма за торта с подвижен ринг и се притискат към дъното, докато се получи равномерно разпределен плътен блат....След това постепенно се добавят едно по едно яйцата и сиренето Крема .
Немски чийзкейк с печене

Преглед: Брой:
Страница 1 2 Следваща Последна
Tyxo.bg counter