Рецепти за пилешка супа с фиде и застройка

5 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1

Великденска пилешка супа с фиде

Към супата се прибавя изпърженото в горещо олио заедно с настърганите моркови фиде....Пилето се сварява до готовност в подсолена вода....Тази застройка се прибавя към супата и се разбърква добре.

Супа с пилешки воденички, фиде и картофи

След като омекнат картофите, се сипва фидето, супата се оставя да поври 5-6 минути и се отдръпва от котлона....Застройва се с разбитите жълтък и кисело мляко.

Чорба от пилешки дреболии с фиде

Добавя се маслото и супата се застройва с яйце....Пилешките дреболии, без дробчетата, се нарязват на ситно и се поставят в тенджера....Прибавят се фидето, нарязаните на дребно дробчета и доматите.

Пилешка дроб чорба

Застройва се с разбито кисело мляко и яйце....В подсолена вода, в която са сложени стръковете мащерка, джодженът и риганът, се сваряват пилешките дробчета....Разбърква се и запръжката се добавя към супата....Щом заври, се добавя фидето и се котлонът се намалява.

Дроб чорба от пилешки дробчета и воденички

Застройва се с разбито кисело мляко и яйце....В подсолена вода се сваряват пилешките дробчета и воденички....Разбърква се и запръжката се добавя към супата....Щом заври, се добавя фидето и се котлонът се намалява.

Преглед: Брой:
Страница 1
Tyxo.bg counter