Тема: Пилешки воденички задушени със зеленчуци

Нова тема
Автор Мнение

Vladimir Petrovski

2013-08-13 22:14:55

Измиваме и почистваме 2 тарелки пилешкки воденички. Сваряваме ги за малко в тенджера с подсолена вода Отцеждаме и ги задушаваме с малко вода и олио в тиган или тенджера с добре прилепващ капак. Изваждаме с решетъчна лъжица и отцеждаме. В мазнината задушаваме по-отделно пресни чушки нарязани на тънки  и дълги парчета, кромид лук, чексън, моркови.Смесваме всички продукти заедно и разбъркваме добре. Осоляваме и поръсваме с черен пипер на вкус.. При сервиране по желание добавяме и прясна люта чушка
Tyxo.bg counter