За нас

ЗА НАС

1001 рецепти е кулинарен сайт с много рецепти, статии и полезни приложения, акцентиращ върху здравословното хранене и начин на живот. Като наследник на списанието „1001 рецепти” продължава успешно да ангажира аудиторията онлайн от 2010 година насам. Насочен е към женската аудитория на възраст между 25 и 55 години и е единственият български кулинарен сайт, който предлага изпитани рецепти, приготвени, заснети и дегустирани от екипа. Сред отличаващите го функции са хранителният калкулатор, с който се изчисляват калории, белтъчини, мазнини и въглехидрати на всяко ястие, подробната информация за хранителния състав на всяка рецепта и възможността за въвеждане и съхраняване на рецепти в лично пространство. Сайтът предлага и статии, свързани не само с кулинарията и здравословния начин на живот, а и с теми, вълнуващи потребителската група – козметика, грижа за детето, диети, мода, цветя и градина, известни личности.

САЙТЪТ В ЦИФРИ

“1001 рецепти” се посещава от 900 000 уникални потребители месечно, които прекарват около 5 минути в сайта и разглеждат средно 3 000 000 рецепти.

ЕКИП

Екипът на „1001 рецепти“ се състои млади готвачи, професионални фотографи, food стилисти и журналисти, всеки от които работи в посока разрастване на уебсайта и достигане до максимален брой читатели от цялата страна.

Сандра Алексиева е шеф готвач на 1001 рецепти и отговаря за съдържанието на сайта и достоверността на информацията в него. Има десетгодишен опит в създаването на ястия, тяхното стилизиране, заснемане и популяризиране. Води гурме рубрики в редица печатни и онлайн издания и е лице на кулинарния сайт.

Моника и Иван Матееви са професионалните фотографи, създаващи визиите за уебсайта. С опит в кулинарната и продуктова фотография те се грижат за всеки детайл на изображенията в 1001 рецепти. Имат уебсайт за своите фотографии, който може да бъде детайлно разгледан тук:

www.ivanandmonika.com

КОНТАКТИ

E-MAIL: office@1001recepti.com

GSM: 0884 218 730

© 2007-2022 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.