Как да добавим връзка към 1001 Рецепти в своя блог

За нашите фенове блогъри, които искат да добавят връзка към нас от своя блог, за да ни подкрепят

Мили приятели, всеки от вас, който има свой блог може да добави връзка към нас с няколко лесни стъпки. Това означава много за нас и благодарим от сърце на всички, които ще поставят препратка към www.1001recepti.com!

Ето как става това:

Ако блогът ви е в www.blogspot.com

 1. Отворете за редакция своя блог

  Влезте в страницата за редакция на блогове в www.blogger.com. От списъка с блогове кликнете на избраният от вас блог. От менюто в ляво изберете Оформление, както е показано на снимката. Ще се отвори страница за редакция на оформлението на вашия блог. Ако вече имате добавена притурка Списък с връзки, преминете на стъпка 3. Ако нямате, изберете подходящо място за връзката към 1001 рецепти - например в панела от ляво, и натиснете Добавяне на притурка.

 2. Избор на Списък с връзки

  Ще се отвори малко прозорче, което показва списък с всички възможни притурки за блога. От основните притурки изберете Списък с връзки, както е показано на снимката. Натиснете плюсчето, за да се добави към оформлението на блога ви.

 3. Добавяне на връзка към 1001 рецепти

  След като вече разполагате с притурката Списък с връзки, натиснете Редактиране и ще се отвори малко прозорче, от което можете да редактирате връзките. От него попълнете в полето URL адрес на новия сайт - https://www.1001recepti.com, а в полето Име на новия сайт - едно от изброените: 1001 рецепти, www.1001recepti.com, Кулинарен сайт с вкус, Любимият ми сайт с рецепти или нещо по ваш избор. След това натиснете бутона Добавяне на връзка и връзката ще се появи отдолу. Натиснете бутона Запазване и промените ще се появят на вашия блог.

 4. Проверка на крайния резултат

  След запазване на промените отворете вашия блог. Вече връзката към 1001 рецепти ще се появи. Тя ще изглежда както е показана на картинката.

Ако не можете да се справите с добяването на връзката, свържете се за помощ с нас. Пишете ни на e-mail - office@1001recepti.com и ние с радост ще ви помогнем.

Ако блогът ви е в www.wordpress.com

 1. Добавяне на категория за връзки

  Влезте в страницата за редакция на блога в www.wordpress.com и изберете от лявото меню Връзки / Категории за връзки, както е показано на снимката. Въведете име на категорията за вързки, например Връзки или Любими сайтове, ако нямате вече създадена категория. Натиснете бутона Нова категория за връзки и категорията ще бъде създадена.

 2. Създаване на връзка

  От менюто в ляво изберете Връзки / Нова връзка и ще се отвори страница за въвеждане на нова връзка. В полето Име въведете някое от изброените - 1001 рецепти, www.1001recepti.com, кулилнарен сайт с вкус. В полето Адрес въведете https://www.1001recepti.com, а в полето Описание - кулилнарен сайт с вкус. В полето Категории изберете новосъздадената категория за връзки от стъпка 1. Натиснете бутона Нова връзка, намиращ се горе в дясно и връзката ще бъде създадена - ще се покаже текст Връзката е добавена.

 3. Добавяне на връзката във визуалната част на блога

  След като вече връзката е създадена, отворете от лявото меню Външен вид / Джаджи. Ще се отвори страница, чрез която можете да редактирате какво да има като функционалност на вашия блог. Намерете джаджата Връзки и я завлачете в Странична лента 1.

  Отворете за редакция джаджата, като кликнете върху стрелката в дясно от името Връзки. Изберете категория Връзки, в която се намира връзката към 1001 рецепти. Кликнете на Показване на името на връзката и запазете промените като натиснете бутона Запис.

 4. Проверка на крайния резултат

  След запазване на промените отворете вашия блог. Вече връзката към 1001 рецепти ще се появи. Тя ще изглежда както е показана на картинката.

Ако не можете да се справите с добяването на връзката, свържете се за помощ с нас. Пишете ни на e-mail - office@1001recepti.com и ние с радост ще ви помогнем.


Благодарим на всеки от вас, който ще добави връзка към 1001 рецепти! Свържете се с нас в нашата фейсбук страница - www.facebook.com/1001recepti или ни пишете на нашия e-mail - office@1001recepti.com, за да се похвалите, че сте сложили връзката!

© 2007-2024 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.