Как да добавим притурката на 1001 рецепти към блог в www.blogspot.com

За всички наши фенове блогъри - украсете своя блог в www.blogspot.com с вдъхновяваща снимка на рецепта от любимия ви кулинарен сайт!

Специално за вас, фенове, изработихме притурка за www.blogspot.com, която е толкова лесно да добавите към своя блог. Идеята на притурката е на всяко зареждане на страница на вашия блог да се показва произволна рецепта със снимка от 1001 Рецепти. Красивите снимки ще вдъхновяват както вас самите, така и посетителите на вашия блог. Добавянето на притурката става за секунди само с няколко клика. Ето как става това:

 1. Добавяне на притурката на 1001 Рецепти

  Влезте в страницата за редакция на блогове в www.blogger.com. От списъка с блогове кликнете на избрания от вас блог. От менюто в ляво изберете Оформление. Ще се отвори страница за редакция на оформлението на вашия блог. Изберете подходящо място за притурката на 1001 Рецепти - например в панела от ляво, и натиснете Добавяне на притурка. Ще се отвори прозорец с всички притурки за блог. Изберете Добавете ваша собствена и в полето въведете този адрес:
  https://www.1001recepti.com/gadgets/recipe/all.xml
  Натиснете линка Добавяне по URL адрес.

 2. Конфигуриране на притурката на 1001 Рецепти

  Ще се зареди панел за конфигуриране на притурката. От него може да изберете какъв тип рецепти искате да се показват на вашия блог. На снимката е показан избор на тип Десерти. Натиснете линка Актуализиране, за да видите как ще изглежда притурката и накрая запазете промените като натиснете бутона Запазване.

 3. Проверка на крайния резултат

  Отворете своя блог и вижте как изглежда добавената притурка на 1001 Рецепти. Можете да добавите повече от една притурка, например - можете да добавите 3 притурки, като всяка е конфигурирана да показва определен тип рецепти, например първата може да показва салати, втората - основни ястия, а третата - десерти.

Ако не можете да се справите с добяването на притурката, свържете се за помощ с нас. Пишете ни на e-mail - office@1001recepti.com и ние с радост ще ви помогнем.


Благодарим на всеки от вас, който ще добави притурката на 1001 рецепти към своя блог! Свържете се с нас в нашата фейсбук страница - www.facebook.com/1001recepti или ни пишете на нашия e-mail - office@1001recepti.com, за да се похвалите, че сте сложили притурката!

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.