Здравни статии

 

Страница 1 2 3 ... 20 > >>
Какви диетични храни ще намерите в HealthStore

Голяма част от нискокалоричните продукти се определят като здравословни и подходящи за редуциране на теглото. Те съдържат малко калории, а ако са с био произход подпомагат цялостно организма. Днес могат да се открият различни диетични храни за отслабване, с които да подобрим работата на стомашно-чревния тракт, сдобивайки се и с мечтаната от нас фигура.

Защо да купуваме продукти от БИО магазин

Био магазините набират все по-голяма популярност в днешно време. Продуктите, които предлагат, се отразяват в пъти по-добре на вашия организъм, споделят специалисти от био Магазин Bio-Market.bg. За разлика от животинските продукти и тези, които можете да откриете във всеки супермаркет, те са отгледани по специален начин, като допринасят за опазването на околната среда.

Какви мултивитамини да си купим за имунната система

Отслабената имунна система може да доведе до чести боледувания и неразположения, които да бъдат избегнати чрез приема на подходящите американски мултивитамини на Now Foods. По този начин се подсилва естествената защита на организма, която ще ви предпазва от върлуващите през зимата вируси, бактерии и настинки. От какви витамини се нуждаете и какви са признаците за отслабен имунитет?

Какви са симптомите при бъбречни болки?

За разлика от болката в гърба, която обикновено се появява в долната му част, бъбречната болка е по-дълбока. Тя се усеща отстрани или от средата до горната част на гърба (най-често под ребрата, вдясно или вляво от гръбначния стълб). Възпалението може да прогресира и в други области, като корема и слабините.

Как да се храним здравословно, съвети от Bio-Market

Интелигентният подход при съставянето на менюто е все по-често прилаган, което допринася за колективното здраве и повишената информираност относно това какво е полезно за нас и какво не е.

РЕВОЛЮЦИЯ В КУХНЯТА - Сочен Денвър стек на тиган с магданозено песто и гарнитура с апетитни картофки и още нещо

Тази седмица ви предлагаме нещо лесно, достъпно и много апетитно, което ще ви отнеме броени минути, доставяйки ви истинско удоволствие - Денвър стек на тиган с ароматно домашно приготвено песто, и гарнитура само с две съставки. Насладете се на този бърз кулинарен шедьовър и помнете, че най-вкусните рецепти не са най-сложните, а са тези, приготвени с качествени продукти.

Храна от планината или какъв е вкусът на истинското месо

В този материал ще ви запозная с ферма Странджа, където на открито в Източния Балкан се отглеждат животни свободно сред зелените пасища на планината.

Телешкото месо – защо и как у дома?

Качественото телешко месо поддържа мускулната маса и предотвратява анемията.

Какво е кето диета?

Кето диетата е хранителен режим, който може да се характеризира като нисковъгледихратен високомазнинен режим. Същността на кето диетата е във високото съдържание на мазнини (около 70%), умерено съдържание на протеини (25%) и много ниско съдържание на въглехидрати (5%).

Хранително натравяне - същност, симптоми и как да се справим с него

Едва ли има хора сред нас, които никога да не са се сблъсквали със симптомите на дискомфорт в храносмилателния тракт, без значение дали са се справили сами с него или са потърсили помощ от специалист. В тази статия ще разясним какво представлява хранителното натравяне, кога и как се лекува и как да се справим с него.

Как да тренираме у дома - интервю с Валентин Карабаджак

Как да тренираме вкъщи по време на пандемия, как да се храним правилно и как да се справим с емоционалното хранене, предизвикано от стрес и депресия, на тези въпроси ще ни отговори Валентин Карабаджак.

Рецепта срещу безпокойство в три лесни стъпки

Това замръзнало положение неминуемо изнервя и най-спокойните от нас. Липсата на движение, на доскорошния ни активен начин на живот, на възможността да предвиждаме и разпределяме приходите си, както и липсата на жива комуникация с близките ни - комбинацията от всички тези обстоятелства често води до депресия, стрес, а при някои и до паник атаки.

Хороскоп за периода от 20 март до 26 март

Възможно е увеличаване на напрежението, разриви, конфликти с висшестоящи, неуспехи в договаряния, увеличен риск от нещастни случаи, риск отзагуба на авторитет, трудности при преодоляване на кризи, неудачни капиталовложения... И за всичко това решението е БЛАГОРАЗУМИЕТО, което можем да проявим.

Как да се предпазим от вируси и лоши мисли

В тези смутни времена, когато новините обхващат една единствена тема и статистиките стават все по-плашещи, е полезно да потърсим добрата новина в ежедневието, в ситуациите около нас или в самите себе си. Неслучайно хората казват шеговито в най-критичните моменти от живота "Важното е да сме живи и здрави". А откъде започва това?

Екатерина Лашова или поглед над красивото в некрасиви времена

В този неочаквано труден за всички ни месец стартираме кампания с добри новини в нашия сайт, с красиви и полезни материали, които да ви напомнят, че животът всъщност е прекрасен и красотата в него е навсякъде около нас, стига да имаме съзнанието да ги забележим. Ето защо сме подготвили интервю с истински вдъхновяваща жена, която създава вълшебства с ръцете си, носи уют, носи щастие, както за окото, така и за душата.

 

Страница 1 2 3 ... 20 > >>
© 2007-2022 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.