Статии

Преглед: Брой:
Страница 1

Практични съвети от кулинарния тефтер

Добрият готвач умее да впечатли гостите си с апетитни ястия, защото владее тънкостите на приготвянето им. Ако и вие искате да усъвършенствате кулинарните си умения и да подобрите любимите си рецепти - този м атериал е специално за вас. В него ще ви издадем тайните на приготвянето на дреболиите, месото, рибата, супите и тестените изделия.

Прочетете (603 думи, 3 снимки, време за четене - 4 мин)

За какво можем да използваме плодовете от компота

Плодовете от компота са идеалната съставка на плодовите кейкове. Може да се слагат цели, нарязани на малки парченца или разбити в миксера като пюре. Тази добавка освежава невероятно кейковото тесто и му придава съвършено нов вкус, както и много по-примамлив цвят. Освен това така може да не използвате никакви други ароматизатори.

Прочетете (197 думи, 1 снимки, време за четене - 1 мин)

За какво можем да използваме портокалите

Настърганите кори на тези ароматни цитрусови плодове са идеалното средство за ароматизиране на сладкишите и кейковете. Знаем ли обаче как да съхраняваме и да ползваме по-дълго приготвения аромат?

Прочетете (298 думи, 2 снимки, време за четене - 2 мин)

Какво можем да правим с ябълките

Чудите се как да изненадате близките си само с няколко най-обикновени ябълки? Точно този материал ще ви даде отговора - направете им лесен и икономичен десерт само за няколко минутки!

Прочетете (193 думи, 1 снимки, време за четене - 1 мин)

 

Преглед: Брой:
Страница 1
Tyxo.bg counter