Практични съвети

 

Страница 1
БЪРЗ И УДОБЕН ОБЯД В ОФИСА

В предишните статии ви дадохме идеи за салати в офиса и средиземноморско меню, приготвено у дома, а сега е ред на по-практичните предложения за обяд за тези от вас, които освен време, нямат и кутия за обяд. Именно сандвичите са тази лесна алтернатива, която можете да съхраните в плик, да я поставите в чантата и да сте напълно спокойни, че храната ви ще пристигне благополучно в офиса, заедно с вас. Ето какво предлагаме в този материал:

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ОБЯД В ОФИСА

В предишния материал ви дадохме идеи за обяд в офиса, за да разнообразим салатите на работното място със засищащи и приготвени у дома. Тази седмица сме ви приготвили и четири лесни предложения за основни ястия, които ще изпратят вкусовите ви рецептори по бреговете на Италия и Испания, за да ви напомнят, че най-хубавото от работния процес, е планирането на отпуската.

ИДЕИ ЗА ОБЯД В ОФИСА

Често най-важният фактор, който определя ежедневното ви меню за обяд, е локацията на вашето работно място и наличните в близост обекти за храна. Ако ви е омръзнало да се съобразявате какво има за хапване около офиса и не ви се яде всеки ден едно и също, ето няколко бързи, лесни и практични идеи за домашно приготвен обяд, който можете да си занесете в работните дни.

Практични съвети от кулинарния тефтер

Добрият готвач умее да впечатли гостите си с апетитни ястия, защото владее тънкостите на приготвянето им. Ако и вие искате да усъвършенствате кулинарните си умения и да подобрите любимите си рецепти - този м атериал е специално за вас. В него ще ви издадем тайните на приготвянето на дреболиите, месото, рибата, супите и тестените изделия.

За какво можем да използваме плодовете от компота

Плодовете от компота са идеалната съставка на плодовите кейкове. Може да се слагат цели, нарязани на малки парченца или разбити в миксера като пюре. Тази добавка освежава невероятно кейковото тесто и му придава съвършено нов вкус, както и много по-примамлив цвят. Освен това така може да не използвате никакви други ароматизатори.

За какво можем да използваме портокалите

Настърганите кори на тези ароматни цитрусови плодове са идеалното средство за ароматизиране на сладкишите и кейковете. Знаем ли обаче как да съхраняваме и да ползваме по-дълго приготвения аромат?

Какво можем да правим с ябълките

Чудите се как да изненадате близките си само с няколко най-обикновени ябълки? Точно този материал ще ви даде отговора - направете им лесен и икономичен десерт само за няколко минутки!

 

Страница 1
Tyxo.bg counter