Статиите на 1001 Рецепти

1 метър шоколадова наслада

Шоколадът – тази така изкушаващо звучаща дума. Безспорно това е един от най-примамливите продукти за малки и големи. Хапнем ли, веднага усещаме прилив на енергия и настроението ни се повишава. Освен, че е божествено вкусен, шоколадът е и много полезен.

Щом се отнася за шоколад, изразът „колкото повече, толкова повече”, важи с пълна сила. 1 METER CHOCOLATE tm. е единственият шоколад, който не можете да изядете сами. Създаден е, за да бъде споделен с приятели и да ви достави толкова удовослтвие, колкото можете да изядете. Съставът му е с най-високо качество. Избирайки 1 METER CHOCOLATE tm., получавате най-голямата и вкусна изненадаm -aбсолютно невъзможно е да устоите на това незабравимо шоколадово изкушение.

Историята на еднометровия шоколад започва през 1877 г. с войната между Руската и Османската империя, довела до освобождението на България.

Първият превзет от руската армия български град е Свищов. Руският император Цар Александър Втори и главнокомандващият армията - Великият княз Николай Николаевич, разполагат Главната си квартира край града и оттам ръководят сраженията. Ежедневието в Императорската главна квартира освен военни действия включва и традиционните царски пиршества, а в менюто на аристократите задължително присъства шампанско и... шоколад...

Известните с предприемчивостта си Свищовски търговци бързо отговарят на търсенето и започват да произвеждат шоколад. А заради постоянните нужди на императорската свита го отливат в големи еднометрови форми. Така започва традицията на 1 METER CHOCOLATE tm.

Край на скучните подаръци! 1 Meter Chocolate е оригинален начин да зарадвате любим човек, да направите незабравимо впечатление или просто да се насладите на вкуса на истинско какао.

1 METER CHOCOLATE tm. се грижи да се чувствате щастливи и здрави. Зарежда ви с енергия, създава усещане за комфорт, повдига настроението и помага да намалите стреса.

Шоколадовото изкушение за малки и големи днес се създава по традиционеният начин само в Pallatium Hotel Manastira Svishtov.

Инна Попова

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.