Страница 1 2 3 ... 5 > >>
Велислава от Honey&Healthy за медения свят с какао и куркума

Honey&Healthy - едно интересно здравословно пространство попадна пред очите на екипа ни и решихме да се срещнем с автора на Honey&Healthy, за да разберем повече за ползите от меда и пътя към здравословния начин на живот. Велислава Ангелова - млада дама с интересна гледна точка по темата ви представяме в този меден материал.

Нана Гладуиш: Често си мисля, че живея, за да готвя и ям!

Тя е непознатата жена от малкия екран, за която се просълзих преди години, когато прочетох в един вестник, че е болна от рак. Моята майка почина от рак и на нея е посветен този сайт с рецепти, чието заглавие тя измисли преди повече от 8 години. Това прави мен, 1001 рецепти, Нана и създадената от нея Фондация Една от 8 свързани на едно друго ниво. Далеч не работно. Чисто човешко. Пълно с обич и с желание да направим всичко по силите си, за да се борим с това заболяване, да помагаме на тези, които се борят с него.

Магдалена Пашова с нова книга, стил и рецепти

Тя е от онези жени, които срещаш един ден в живота си и знаеш, че няма да е за последно, защото нещо ви свързва, като да е някаква мисия, визия или цел в този живот. Тя готви съвършено и е напълно отдадена на здравословния начин на живот, което се разбира светкавично и от изражението на лицето й, което е винаги грейнало. Маги Пашова - моя колежка в кулинарен сегмент, моя приятелка и дама, на която много се възхищавам. Представям ви я с нейните думи и с новата и втора по ред кулинарна книга, посветена на полезната и вкусна храна!

Alex Body and Soul Recreation - рецепта за духа и тялото

Преди да ви въведа в промяната на начина ми на живот през последните пет седмици и да ви разкажа за резултатите, които постигнах, искам да ви представя Александър Кирилов - моят треньор, който стои зад проекта Alex Body and Soul Recreation, и който ме въведе в собствения ми далеч по-качествен начин на живот, в който съм със 7 килограма по-лека, с още 1000 женски сили повече (за да са общо 1001) и с начин на хранене, за който ще ви посветя много подробна и полезна статия.

Лиам Уебър - едно шоколадово момче в държавата на шопската салата

Срещам го за пръв път съвсем случайно, не къде да е, а в една от най-класическите български традиционни заведения в района на столицата - ресторант Воденицата. На сред десетина шопски салати, шашлици, пържени картофи със сирене и глинени съдове с качамак, на масата с моите приятели се озовава Лиам - млад тъмнокож мъж, който без никакъв чуждестранен акцент си поръчва ракия. За моя изненада това се оказва почти единствената българска дума, която произнася правилно.

На тъмно в кухнята с Августин Господинов

Десетки мои познати в социалната мрежа споделят негови стихове и го цитират. Книгата му – „Нощта е действие“ към днешна дата е бестселър на българския пазар, а името му се споменава все по-често в медийното пространство. Августин Господинов (истинското му име е Илиян Любомиров), наскоро спечелил най-престижната награда за литературен дебют в България "Южна пролет", връчвана от 1973-та година насам, е от онези личности, с които пиете чай в продължение на часове и съвсем забравяте за въпросите от интервюто.

Рут Колева - от Тайланд до 1001 рецепти

Рут няма нужда от уводни думи в това интервю. За годините си е натрупала достатъчно популярност, за да не се нуждае от две неща - да описваме коя е и да ни помоли, за да й сготвим. За второто ще споделим в края на материала. Това обаче, което вероятно не знаете за нея, е досега й до пикантната и ароматна кухня на държави, към които нашият екип отдавна изпитва особен апетит... Рут е прекарала голяма част от детството си в Бахрейн, Тайланд и Индия!

Елена Урумова: Един човек, ако слабее, значи е влюбен, а ако дебелее, значи обича.

Тя е млада, талантлива и има собствена линия изключително бельо. Секси до степен, каквато е трудно да си представите, докато не застанете пред огледалото с някой от дантелените ѝ комплекти. Има усет за еротика и прави разлика между евтината голота и провокираща фантазията разголеност. Тя е Елена Урумова, създателят на Lena-Lena.

Наталия Кобилкина: Не обичам готвяне, обичам секса!

За поршето, дупенцето и гаража, за кухнята, от която не се нуждае, за суровоядството и ходенето гола вкъщи.

Добрин Атанасов: Само един готвач може да направи една жена истински щастлива!

Той е едва на 22 години, а вече има завидно отличие – през 2011 печели бронза на Национална кулинарна купа.

JJ: Soul, RnB и всички десерти на света!

JJ работи върху първия си самостоятелен албум. Соловата му кариера предвижда грандиозен успех, доказателство за което е дебютната му песен, която от съвсем скоро е факт.

Даниела Динева: Шоколад, крем и щипка пипер.

Блогът се появи през 2010 г. Тогава приготвях предимно торти с декорация и понякога хляб или козунак за Великден. Така се и роди идеята за блога – да притежавам виртуална кулинарна книга, в която да споделям впечатленията си от храната, пътешествията с моите приятели, читатели. Приготвям предимно десерти и сладкиши – кремове, мусове, торти, кексчета от време на време здравословни салати, но определено десертите са ми слабост.

Ирина Купенска: Тайната на десерта се крие в точността!

Ирина е очарователна, млада и умее да готви. Не се срещат често момичета като нея, които за скромните 22 години крият зад гърба си колекция изпитани рецепти. Своите кулинарни идеи и опит тя споделя в своя личен блог sunshineskitchen. Идеята за него се ражда, когато Ирина осъзнава, че правенето на десерти е нещо, което й носи особено удоволствие. А когато се появяват първите авторски снимки на ястията, блогът на Ирина започва да трупа своите верни почитатели.

Съвети за бодибилдъри от Лазар Ангелов

Една от мисиите на 1001 рецепти е не само да даде на потребителите си необятно кулинарно съдържание с вкусни изпитани рецепти, но и да даде шанс на онези читатели, които се грижат за здравето си, да поддържат добра форма. Макар да имаме хранителен калкулатор и да даваме информация колко протеини, въглехидрати и мазнини съдържа всяка една рецепта и до каква степен е полезна за организма ни, съвсем различно е да получите и друго професионално мнение, а именно от едно наистина здраво момче, което знае как да се храни.

Matchmake или дискретната рецепта на любовта!

В този сайт винаги ви даваме изпитани рецепти,които са приготвени, снимани и изядени от нашия екип. Но има една рецепта, която е много специална, пази се в тайна и нашият екип няма опит в нея. Това е рецептата за любов. Ето защо се обърнахме към екипa на Matchmake, за да научим от най-достоверния източник коя е тайната подправка на тази рецепта! Защото намирането на перфектната половинка е една от най-важните задачи в живота ни.

 

Страница 1 2 3 ... 5 > >>
© 2007-2022 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.