Статиите на 1001 Рецепти

Matchmake или дискретната рецепта на любовта!

В този сайт винаги ви даваме изпитани рецепти,които са приготвени, снимани и изядени от нашия екип. Но има една рецепта, която е много специална, пази се в тайна и нашият екип няма опит в нея. Това е рецептата за любов. Ето защо се обърнахме към екипa на Matchmake , за да научим от най-достоверния източник коя е тайната подправка на тази рецепта! Защото, както знаете, намирането на перфектната половинка е една от най-важните задачи в живота ни. Но къде да търсим? Как да я намерим по-лесно, след като търсенето на идеалната/идеалния обикновено изискава много срещи, а имаме все по-малко време за тях? Първото нещо, което трябва да направите, е да прочетете този материал и да се обадите на 0886807080 или 0887403040 или да се свържете с екипа на info@matchmake.bg :) Ето защо!

Защо хората имат нужда от Matchmake?

Хората имат нужда от Matchmake по ред причини: забързан живот, постоянен кръг от приятели, раздяла след дълга връзка, висок социален статус, или просто за удоволствие. :)

Звучи много лесно: „Опишете ни какво търсите и ние ще ви го намерим”. Но защо е толкова трудно да разберем точно какво искаме от един човек?

Част от нашата работа е да ви помогнем да разберете какво точно търсите или желаете. Много хора наистина идват при нас без да си представят идеалния партньор, но след като поговорим, образът се избистря и ние вече можем да се залавяме за работа. Ключът е да започнеш от това, което със сигурност НЕ искаш и с което не би направил/а компромис.

Мит ли е идеалният партньор?

Не, не е мит. Той или тя съществува за всеки човек. Даже бихме казали, че има повече от един идеален партньор на този свят. Въпросът е да го намериш, да съумееш да го разпознаеш и след това да го задържиш до себе си.

Какво печелим и какво губим, използвайки matchmaking за намиране на подходящата половинка?

Клиентът печели много! Ние сме повече от приятел за нашите клиенти, които могат да споделят с нас всичко. Те ни се обаждат след всяка среща, да споделят впечатленията си, разказвайки ни всичко, което са харесали и обратното. Заедно работим да открием идеалния човек за тях, често доизгражайки образа на любимия човек в процеса. Ние сме до тях през всяка стъпка, от процеса на самоопознаване, през романтичните срещи, до развитието на връзката. Това, което може би се губи за някои хора, е тръпката сам да откриеш половинкаата си. Да срещнеш някой непознат, за когото не знаеш нищо, освен че те привлича. Нашата услуга обаче не пречи самостоятелно да се търси партньор. Ние даже го приветстваме! Изживяването в Matchmake е полезно за клиентите ни, тъй като увеличава шансовете им за запознанства и понякога помага да узреят възгледите им за любовта.

Кое е по-важно за една жена – физическите качества или характерът?

В Matchmake не обичаме да генерализираме. Въпреки това от нашите наблюдения можем да кажем, че за жените характерът на един мъж е от голямо значение. Естествено има и жени, които много държат и на външния вид. :)

Доказано е, че колкото повече време прекарваме с някой, толкова по-силно сме привлечени от него. Какво се случва, ако нямаме възможност да отделим нужното време на този човек, значи ли, че няма шанс да се влюбим никога?

Привличането, химията или искрата (който както иска да го нарича) трябва да съществуват от самото начало. В последствие, ако даден човек ни е интересен и ни привлича, най-естественото нещо е да желаем да прекараме повече време с него или нея. Най-тъжното нещо е да позволим на ежедневието да убие любовта.

Всички имаме различна идея за перфектния партньор. Когато обаче сме привлечени от някого, можем да загърбим рационалното си мислене. Тогава има ли рецепта за откриване на правилния партньор?

Поетът е казал „любовта е сляпа“. До сега никой не е намерил рецептата да „отвори“ очите на влюбените за недостатъците на тяхната любов. Това е и красотата и проклятието на това чувство. Когато ние Ви запознаем с някого, можете спокойно да си позволите да се влюбите, защото никой от хората, с които ще Ви срещнем, няма да Ви разочарова!

Къде е бъдещето на стандратните запознанства, срещи и влюбвания, след като се появява такава услуга като matchmaking?

Ние не сме първите на пазара, които предлагат запознанства. Много хора вече сърфират в интернет, за да се запознаят с идеалната си половинка чрез онлайн агенции за запознанства, Facebook или дори speed dating агенции. Ние сме първите, които връщат романтиката в услугата за запознанства. Най-романтичната част от нашата услуга е Консиерж среща, изненада или ваканция. Тук помагаме на нашите бъдещи влюбени да получат незабравимо изживяване, каквото всеки заслужава, точно когато прохожда любовта. Нашата услуга е консервативна, защото залагаме на личното общуване лице в лице. Клиентите виждат лицето на отсрещната страна за първи път, когато се запознаят. Много държим на това, за да се доближим максимално до стандартното непринудено запознанство.

Какви съвети бихте дали на хората, които искат, но не знаят как да намерят своята любов?

Обърнете се към Matchmake!

Търси ли българската жена мъж с кулинарни умения?

Всяка жена обича да бъде глезена, защото мъж да ти сготви нещо вкусно вкъщи все още се приема за лукс.

А за българския мъж от значение ли е дали жената до него има кулинарни познания?

За мъжете важи същото, както за жените, но мъжът много по-често търси жена домакиня. Въпреки че се срещат, макар и рядко, мъже без никакви претенции към жените в това отношение.

Коя е рецептата за щастие?

Да готвите заедно! И след това да консумирате с любов!

Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.