Статиите на 1001 Рецепти

JJ: Soul, RnB и всички десерти на света!

Едно от най-нашумелите в последните дни родни парчета – „По-добре, че разбрах” е на артистът JJ. Зад този псевдоним стои талант на изпълнител, преподавател, а и композитор. Георги Симеонов се занимава с музика от дете, а изявите му до днес включват не само негови лични участия, но упорит труд като вокален продуцент. Част от положения труд върху новите албуми на Хилда Казасян и Цветелина Янева, са на JJ.

Сега Жоро, известен като JJ работи върху първия си самостоятелен албум. Соловата му кариера предвижда грандиозен успех, доказателство за което е дебютната му песен, която от съвсем скоро е факт.

Какво сподели JJ за парчето, вкуса на музиката и храната четете в следващите редове:

Занимаваш се с музика от дете. Каква е рецептата за успех в музиката?

Талант, труд, късмет и личността, която е от изключителна важност! Не е като да сложиш черешка върху тортата – изисква се характер и много упоритост.

Стартираш солова кариера, различно ли е да си сам, а не част от банда?

Това да бъда в група 032 е изключително ценно за мен. Научил съм много за музиката и живота от останалите момчета. Много е различно без тях, но аз съм готов да се кача на сцената сам и нямах търпение това да се случи.

Разкажи ни за новото ти парче. Как се роди идеята за него?

„По-добре, че разбрах” е песен, която написах, вдъхновен от независимостта на човека. Събудих се един ден и осъзнах, че аз управлявам света около себе си и за да се случват красиви неща в живота ти, е необходимо да обичаш! Рейчъл Роу и Теа облякоха в думи моята идея, като съвсем скоро ще чуете и английската версия на парчето. B.O.Y.A.N. (Стерео стая) направи аранжимента по идея на DJ Nino. Видеото е заснето от режисъора Виктор Антонов, част от екипа на Николай Нанков, като за визията се погрижиха Zu Elements, Григори Кюлев - Гого и Зоран Костов. Щастлив съм, че след много усилия и творческо вдъхновение парчето вече е факт и се радва на добри отзиви от страна на слушателите.

Кой е най-забавният момент по време на снимките за клипа?

Не мога да определя само един момент като най-забавен от снимачния ден. През цялото време всички много се забавлявахме. Правихме си смешки. Имам късмета да работя с хора, които са освен мои колеги, и мои приятели, така че всичко, което създаваме заедно, за мен е забавно и е повече удоволствие, отколкото работа.

Какво предстои оттук насетне?

Подготвям дебютния си албум! И в това съм вложил цялата си енергия и усилия. Надявам се да е готов възможно най-скоро.

Имат ли допирни точки музиката и кухнята?

Всички изкуства имат допирни точки, защото състоянието на духа е определящо, а не материята!

От какво не можеш да се откажеш в музикален и в кулинарен план?

Soul, RnB и всички десерти на света!

За какво мечтаеш?

Искам музиката, която правя да се слуша от възможно най-много хора!

Автор: Сандра Алексиева

Коментари за статията:

Автор Мнение

Angel Donchev B

2013-09-30 22:57:12

Хубаво интервю! :)

Публикувайте коментар за статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.