Статиите на 1001 Рецепти

Елена Урумова: Един човек, ако слабее, значи е влюбен, а ако дебелее, значи обича.

Тя е млада, талантлива и има собствена линия изключително бельо. Секси до степен, каквато е трудно да си представите, докато не застанете пред огледалото с някой от дантелените ѝ комплекти. Има усет за еротика и прави разлика между евтината голота и провокираща фантазията разголеност. Тя е Елена Урумова, създателят на Lena-Lena.

Кога и как ти хрумна идеята за Lena-Lena?

Да имам собствен бранд е моя дългогодишна мечта. Преди година реших, че е перфектният момент да я осъществя. Страсттта ми винаги е била насочена към дамската мода, а бельото е символ на женствеността. Прекрасните материи, които се използват за изработката му ме изкушиха допълнително и така се зароди идеята за Lena-Lena.

Кога една жена е секси?

Когато е уверена. Когато една жена се чувства сигурна в себе си тя излъчва сила и сексапил. Увереността може да бъде изразена в много неща. Една дама може да се чувства уверена в красотата си, в интелекта си, в чувството си за хумор или в прекрасното си бельо под дрехите, но общото е, че всички те я карат да се чувства желана.

Без какво не могат мъжете?

Мъжете не могат без страст, независимо дали става дума за половинката им, за работата или за някой страничен проект. Един мъж трябва да бъде провокиран постоянно.

Минава ли любовта на мъжа през стомаха?

Позитивно да! Не случайно хората са казали, че един човек, ако слабее значи е влюбен, а ако дебелее, значи обича.

Какво ново предстои да се случи с Lena-Lena?

Преди седмица пуснах новата колекция на пазара, така че веднага се залавям за работа със следващите продукти, които се очакват около романтичните зимни празници.

Как възприемат жените бельото, което създаваш?

Позитивно, харесват го. Срещам много положителни отзиви. Със сигурност има и такива, на които не им допада, но не ми се е случвало да ми го споделят.

А как го възприемат мъжете?

Добре възприето е и от мъжката аудитория. Ако трябва да бъда честна, половината от клиентите ми са мъже, което много ме ласкае.

Има ли нещо по-провокиращо фантазията от дантелата?

Най-доброто качество на дантелата е, че едновременно разкрива и прикрива и кара зрителя да желае още. Определено е силен провокатор на фантазията.

Оттук накъде?

Оттук към нови хоризонти. Имам много идеи относно бельото, които чакат своето осъществяване, цял куп с прекрасни платове и дантели и съм приятно заредена с позитивна енергия от изминалото лято.

Интервюто проведе:

Сандра Алексиева

Снимки:

Стефан Василев

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.