Статиите на 1001 Рецепти

Красиви през пролетта в пет лесни стъпки

"Жената, която е твърдо убедена в своята красота, в крайна сметка успява да убеди в нея и всички останали". – София Лорен

Пролетта наближава, а с нея и времето за цветове и красота. Всяка жена знае какво значат понятията „пролетно почистване” и „пролетно разкрасяване”. За първото ще трябва да се погрижите сами, но за второто ще ви помогнат продуктите на една от любимите на екипа ни български марки - Rubella Beauty.

ПЪРВА СТЪПКА

Лицето е първото, което хората забелязват, затова първата стъпка от разкрасяването е да се погрижите за вашето лице. През студените месеци, кожата става по-суха и дехидратирана, затова задача номер едно е да я хидратирате в дълбочина и да я подхраните. За това ще ви помогнат продуктите на Rubella Beauty от новата серия кремове за лице на Rubelia. Тя съдържа три вида кремове в зависимост от нуждите на вашата кожа, които са разработени така, че да дадат на вашата кожа грижата, която ѝ е необходима - от хидратация до регенериране на клетките и заличаване на бръчките. За да бъде кожата здрава, тя се нуждае не просто от грижи, а от правилните грижи. За максимални резултати е препоръчително да използвате комбинирано всички продукти от подходящата за вас подсерия.

ВТОРА СТЪПКА

Косата е основен символ на женственост и красота. Поради това тя заема второ място в нашата програма за разкрасяване. Тъй като тя е изложена постоянно на външни и атмосферни влияния, косата има нужда най-вече от подхранване. През зимата косата се изтощава значително, заради честото сушене и студените атмосферни условия. Най-ефективният метод за борба с изтощената коса е новото козметично оръжие на Rubella Beauty – продуктите за грижа за коса от серията Rubelia Ultimate Solutions - шампоан и балсам за коса. Това дуо хидратира и регенерира косъма в дълбочина, предотвратява накъсването и придава блясък на изтощената коса.

ТРЕТА СТЪПКА

Освен блясъка и здравината на косата, не по-малко важен е и нейният цвят. Стъпка 3 от пролетното разкрасяване е да подберете подходящия за вас свеж, пролетен цвят, който да подчертава чертите на лицето ви и да отива на очите ви. А когато говорим за цвят на косата, няма как да не споменем най-важното изискване – да покрива белите коси на 100% и да е издръжлив.

Тази страхотна две в едно комбинация можете да откриете в боите за коса на Rubella Beauty Rubelia Olea Colour. Тази пролет тенденциите залагат на дръзки избори и наситени цветове.

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА

Стъпка 4 е хидратация и подхранване на кожата на тялото. Ако през зимата не сте го правили или сте пропускали, то за пролетта е задължителна ежедневната употреба на лосион за тяло, който да хидратира сухата кожа и да ѝ придаде блясък. Лосионите за тяло на Deва ще подхранят и хидратират вашата кожа бързо и ефикасно. Тя ще стане видимо по-свежа и осезаемо по-мека.

Остава само да решите с какви нови дрехи ще освежите пролетния си гардероб.

ПЕТА СТЪПКА

Последната пета стъпка от пролетното разкрасяване е депилацията. Никоя дама не може да си позволи пропуснати косъмчета през всеки сезон, но най-вече през пролетта и лятото. Депилирането е най-неприятната козметична манипулация, но с депилиращите продукти на Rubella Beauty дори тя става приятна. Депилатоарите от серията Deва премахват възможно най-безболезнено нежеланото окосмяване без да възпаляват кожата и да причиняват кожни раздразнения, като оставят кожата перфектно гладка и мека.

Кажете сбогом на нежеланото окосмяване с усмивка и вадете полите и роклите.

Тези пет стъпки ще ви помогнат да разцъфнете като цвете за пролетта. Не забравяйте, че красотата се крие в малките неща, в ежедневните козметични грижи и в щастието. Затова преди всичко през пролетта бъдете усмихнати и щастливи, а красотата ще си дойде естествено и с малко помощ от Rubella Beauty!

Автор: Вяра Маринова

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.