Статиите на 1001 Рецепти

Най-актуалните бижута за пролетта и лятото на 2016 година

Повечето от вас знаят, че за тази календарна година съм лице на световния гръцки бранд за луксозни бижута и часовници Oxette. Тази новина, която обявих в началото на календарната година, предизвика в мен изключителен ентусиазъм не само заради честта да изберат мен, а защото съм почитател на точно тези бижута и часовници от около 6 или 7 години, когато за пръв път си купих бижу от тях.

Тази пролет Oxette са по-пъстри от всякога, по-наситени и по-практични, защото са създали цветови комбинации, удовни за съчетание с богато разнообразие облекла, обувки и аксесоари.

В тази статия ви представмя последните модели, тъкмо пристигнали в България, които достигнаха до мен и ще останат в любимата ми колекция бижута още дълги години, защото са направени така, че да се излизат от актуалнте тенденции.

МОЕТО СИНЬО МОРЕ

Първото ми попадение от новата колекция е с полускъпоценен какмък в светъл син и ярък цвят, което отива на морско-летния сезон. Представлява пръстен и колие, като колието е с дълга верижка и позволява да се нсои на различен тип облекло - от свежи и ефирни рокли в бледо жълто или бебешко розово до най-семпла блуза в бяло. Колието е част от Oxettissimo collection Spring-Summer 2016, а бижутата са изработени от стомана с покритие от розово злато и седеф в преливащи сини нюанси. Колието е с дължина 80см, медальонът е 4,2см и цената му е 136 лв. Налични са в магазина им в Paradise Center или при поръчка на лично съобщение във фен страницата на Oxette. Доставката е безплатна.

МОЕТО РОЗОВО ЛЯТО

Kelly watch е новият ми часовник, който ще направи лятото ми в топъл розов цвят. Има стоманена каса с розова позлата. Циферблатът му е в цикламен цвят, който моите очи виждат в розово :) Диаметърът му е 42 мм и е с бяла каишка от естествена кожа. Цената му е 250 лв. Наличен в магазина в Paradise center и за поръчка на лично съобщение с безплатна доставка. Към него можете да подберете няколко подходящи прсътена, които да направят ръката ви съвсем завършена.

МОЯТА БЯЛА МАГИЯ

Както казва една приятелка "Аз съм магьосница, но дали правя бяла или черна магия, решавам само аз.". В този ред на мисли, аз съм кулинарна фея, която е луда по "бялата магия", по-известна като Portofino watch - стоманени часовници с розова позлата. По каишката имат елементи в бяло или розово от смолиста сплав, наподобяващи керамика. Диаметърът на касата е 40 мм. Водоустойчиви са и ги има в два цвята. Гаранцията е 2 години, а цената е 116 лв. Налични в магазина в Paradise center и за поръчка на лично съобщение с безплатна доставка. Също се съчетават с няколко пръстена за съвсем завършен вид на вашите ръце.

МОЯТА ЧЕРНА КЛАСИКА

И все пак, на фона на приближаващото лято, малката черна рокля изисква своя подходящ и елегантен часовник, затова не пропуснах да се сдобия и с комплект от пръстен и часовник от новата колекция в черен цвят. Часовникът е Porto Fino Watch и е стоманен часовник с розова позлата. По каишката си има елементи в черно от смолиста сплав, наподобяващи керамика. Циферблатът е в черно с римски цифри. Диаметърът на касата е 40 мм. Водоустойчив е и има гаранция от 2 години. Цената му е 116 лв. Наличен в магазина в Paradise center и за поръчка на лично съобщение с безплатна доставка. Комбинира се страхотно с пръстен с черен камък, отново от Oxette.

Автор: Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.