Статиите на 1001 Рецепти

„Хапка свежест със Сандра“ се завръща в БНТ1 с втори сезон

Кулинарната рубрика на „Денят започва“ - „Хапка свежест със Сандра“ се завръща на малкия екран с втори сезон през август и септември. Всяка сутрин на делничния ден между 8:30 и 9:00 часа водещата Сандра Алексиева показва свежи барбекю рецепти, заснети на открито, в барбекю лагера на „Хапка свежест“.

В този сезон акцент са не само бързите, лесни и достъпни рецепти за скара, но и специалните гости на „Хапка свежест“, които са млади и талантливи музиканти. Чрез кулинарната рубрика на сутрешния блок БНТ1 дава ефир на свежите и непознати лица на българската съвременна музика, за да им помогне в тяхната професионална реализация. Те свирят на живо в „Хапка свежест“ и помагат на Сандра в приготвянето на рецептите.

Фотографът Васил Невенов се грижи за художествените фотосесии на талантите и по време на заснемането на рубриката създава техните професионални снимки.

Освен с откритата локация на заснемане и концепцията си, този сезон на „Хапка свежест със Сандра“ е различен и новия поглед към рецептите – те са създадени за пикник сред природата и са достъпни не само като трудност на приготвяне, но и като цена.

„Щастлива съм, че и тази година БНТ1 избраха екипа ни за създаване на лятната им кулинарна рубрика и се радвам, че сме не само полезни за зрителите, но сме и част от каузата на Българска Национална Телевизия, свързана с подкрепата на млади таланти. Знам колко е трудно на младите изпълнители да се реализират у нас и за мен е удоволствие да ги представя в рубриката, да им дам възможност да докажат дарбата си и да бъдат гледани и слушани от многобройна аудитория.“ - споделя водещата на „Хапка свежест“ Сандра Алексиева.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.