Статиите на 1001 Рецепти

Най-дългоочакваното и вкусно събитие в София предстои!

След като имах удоволствието да бъда част от кампанията на Coca-Cola Chill and Grill в Ямобол, Стара Загора, Варна и Бургас, тази неделя отново съм поканена да застана зад барбекюто на Coca-Cola, но този път – в София!

На 11-ти септември в Южния парк ще имам честта да приготвя за посетителите апетитна рецепта за люти барбекю кюфтенца, а вие – гостите на събитието, ще ги опитате безплатно. Ако сте пропуснали предходните четири събития, то редно е да ви споделя, че Coca-Cola Chill & Grill е наслада на открито, лежерна обстановка, повод да прекараме време с хората, на които държим и то по необикновен начин ;) Бъдете с нас на 11-ти септември в Южния парк от 10:00 до 22:00 часа, защото на открито, сред природата, ще ви зарадваме с апетитни предложения, леденостудена Coca-Cola, отворена за всеки грил зона, свежа музика, изненади и какви ли не хубави емоции :) А тези от вас, които имат смелост да се развихрят около грила, заедно с мен, ще могат да спечелят незабравимо преживяване: Coca-Cola Chill & Grill ВИСОКО В НЕБЕТО или казано с прости думи – вечеря на 40 метра над земята!

Нека закрием сезона на летните барбекю рецепти с интригуващо събитие с мен - Сандра Алексиева от 1001 рецепти, Ани Шакарян от Vkusnoteka, Ваня Георгиева от Culinary with Me, както и познатата от телевизионния екран водеща Даниела Колева. Всички ние ще демонстрираме своите кулинарни умения и трикове, но и ще ви помогнем да приготвите неповторими грил изкушения.

Кулминацията на кулинарната част на събитието ще бъде състезанието, в което всяка от нас (аз, Ани Шакарян, Ваня филипова и Даниела Колева), заедно с помощници от публиката, ще влезем в оспорвана грил-битка с награда, за която, сигурни сме, печелившият ще разказва много :)

И както повелява традицията на всеки летен сезон, събитието ще приключи със свежата музика на Funky Mircle, Brazz ViliDJ и Rewind. Не пропускайте най-горещото събитие за сезона!

Coca-Cola Chill and Grill

София, Южен парк

10:00 – 22:00 часа

Автор:

Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.