Статиите на 1001 Рецепти

COCA-COLA CHILL & GRILL ЗАВЛАДЯ СОФИЯ ПОД МОТОТО #ДАСЕХРАНИМЗАЕДНО

СЪБИТИЕТО

Най-дългоочакваното и вкусно събитие, за което ви споделих с предишната статия, се състоя на 11 септември в Южния парк под мотото #ДаСеХранимЗаедно. Грандиозният финал на поредицата грил събития Coca-Cola Chill & Grill събра цяла София през целия неделен ден, в специална грил-зона с множество забавни активности за малки и големи, приятна музика и най-вече – с вкусна храна. Гостите приготвяха апетитни грил-изкушения по свой вкус, а най-активните участници от всичките 5 града, в които се проведе инициативата, получиха зашеметяваща възможност да се качат на масата на Coca-Cola високо в небето, на 40 метра от земята, където опитаха ястия, приготвени специално за тях от финалистите от първия сезон на Master Chef – Симеон, Елена и Аврам.

НИЕ В КУХНЯТА

Аз, заедно с колежките ми Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Филипова (Culinary with Me) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева, демонстрирахме своите умения, като приготвяхме грил-творения, които публиката опита безплатно. Нестандартна интерпретация на люти кюфтета на грил, гриловани канелени смокини с топинг от Маскарпоне, свински врат в крем от сушени домати и Милфльой с малини и гриловани кори за баница бяха вкусните демонстрации, които показахме.

ВЕЧЕРЯ В НЕБЕТО

Кулминацията на инициативата #ДаСеХранимЗаедно бе специално организираната вечеря високо в небето, която подари неусещани емоции на победителите от Facebook активностите. Те се насладиха на едно незабравимо изживяване на масата на Coca-Cola, издигната на платформа на 40 метра над земята с уникална панорамна гледка от София. Известните кулинари от формата Master Chef – Симеон, Елена и Аврам приготвиха редица апетитни грил шедьоври за късметлиите.

МУЗИКА НА ЖИВО

В края на апетитния ден групите Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ допринесоха за още по-приятната обстановка на събитието и доброто настроение на участниците, заедно с новото откритие на музикалната сцена Leni Tzanova и DJ тандема Smugglers Collective.

КАКВО ДОКАЗАХМЕ ЗАЕДНО

Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изрази общото ни убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани около масата. През месеците юли, август и септември грил-събитията от поредицата Coca-Cola Chill & Grill, в които взех участие, зарадваха жителите Ямбол, Стара Загора, Бургас, Варна и София. Обособените грил-зони бяха посетени от над 30 000 гости, които опитаха кулинарни изкушения и заедно с нас направиха събитието начало на ежегодна традиция за семеен празник, който събира няколко поколения заедно около масата.

Автор:

Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.