Статиите на 1001 Рецепти

МЪЖЪТ КАТО ЧИНИЯ

Замисляли ли сте се какво иска умната жена от мъжа до себе си? Не са чак толкова много неща, колкото вицовете разказват... Тя иска абсолютно същото, което изисква и от чинията в кухнята.

ВИЗИЯ

Да е с приятна семпла визия, така че да може да постави всичките си разноцветни палитри – от шоколадов десерт, когато е влюбена, до печен врат, когато е бясна. И да стои еднакво красиво и с двете.

СТАБИЛНОСТ

Умната жена иска от мъжа и от чинията стабилност. Да знае, че няма да се напука при първия скандал и първото тропване по масата. Че няма да се наложи само след едно изпускане да търси алтернатива. Че дори да изпусне мъжа или чинията, няма да ги види раздробени по пода.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Да издържи на всички удари и бури вкъщи е качество, което жената търси и в чинията, и в мъжа. Това означава не просто да не се чупят, а по тях да не остават белези след всяка грешка у дома. Умната жена не лепи счупени чинии или мъже. Тя ги избира качествени.

ДЪЛГОТРАЙНОСТ

Умната жена иска и чинията и мъжа да не и омръзват с времето. Когато жената наистина харесва това, което вече е избрала за себе си, тя не иска да го сменя. Не и трябват резервни мъже и чинии. Трябва и само да знае, че с времето няма да се изхабят.

ГАРАНЦИЯ

Жената иска от мъжа и от чинията поне няколко години гаранция. За жалост мъжете нямат гаранция. Чиниите на CHURCHiLL обаче имат.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.