Статиите на 1001 Рецепти

КАКВО СТАНА С НОВОГОДИШНИТЕ ОБЕЩАНИЯ?

Всеки от нас си обеща тържествено да промени себе си и начина си на живот с настъпването на Новата година. Кой да спре цигарите, кой да започне да се храни по-здравословно, кой да се научи да казва не и да разчисти живота си от излишното. Но колко от нас реално направиха промени?

В обещанията за здравословен начин на живот екипът ни ще продължава да ви съдейства все повече – с нови идеи, с вкусни комбинации и с тънкости на приготвяне, които не сте знаели досега. Но и в метода на разчистване на живота ви от излишното можем да сме ви също толкова полезни...

УМЕНИЕТО ДА КАЗВАШ НЕ

Един от ценните модели на поведение, които могат да променят живота ви драстично и в добра посока, това е да се спасите от типичния Плюшкин в себе си, който складира вещи, от които няма реална нужда, а после се чуди защо в живота му липсва лекота, а в портмонето му - пари. Лекотата и хармонията влизат в дома ви тогава, когато не само масата е пълна с това, което заслужавате и е полезно за вас, но и когато запълните пространството в живота си само с това, което наистина искате и то безкомпромисно.

Но как да се сдобието с новото без това да навреди на джоба ви? Точно тук имаме какво да споделим:

ИЗРАЗИ СЕБЕ СИ ПО НАЙ-ДОСТЪПНИЯ НАЧИН

Причината жените да имат толкова много обувки и да се стремят към максимално голям брой дрехи не е нуждата от тях, а потребността да имат богата палитра да изразят себе си. Това обаче струва скъпо, а разочарованието, когато нито една дреха не е достатъчно подходяща, се случва често. Затова ви предлагаме да опитате един нов модел на пазаруване, който става все по-популярен у нас, и ще ви даде възможност не само да имате уникални дрехи, чанти и обувки, но и да ги притежавате на много добра цена.

КОНТУРИТЕ НА ВАШИЯ НОВ ГАРДЕРОБ

Основните щрихи на новия ви начин на обличане и избор на попълнения в гардероба ви можете да направите с CONTOUR.BG – удобен нов български сайт за нестандартни дрехи, чанти, обувки и аксесоари втора употреба. Вече не е нужно да уточняваме, че използването на употребявани вещи не е каквото е било преди 20 години. Говорим за уникати с етикет, които са в извънредно ограничени бройки, в отлично състояние, които чакат своя собственик да направи точно два клика, за да се сдобие с тях. Мисията на този модел на пазаруване е да даде шанс всеки да притежава грижливо селектирани маркови дрехи и аксесоари, за да могат находките в модата да стигнат до своите притежатели на наистина добра цена.

КАКВО ПРИСТИГА ДО ВРАТАТА НА ДОМА МИ

В моя дом вече пристигна една нестандартна чанта DIESEL в ярък цвят, която купих с етикет, чисто нова, но на много различна цена, отколкото би следвало да бъде. Пристигна с наложен платеж в удобно за мен време и място, опакована в брандирана кутия. С пристигането на новата ми чанта постепенно целият ми гардероб ще се превърне от склад на едро за излишни вещи в пространство за съхранение на любими артикули и то без негативно отражение върху портмонето ми. Какво ще пристигне до вратата на вашия дом или офис зависи от вас самите - от умението ви да избирате само това, от което наистина имате нужда и от желанието ви да притежавате желаното на цената, на която го искате.

ПЪТЯТ КЪМ СПАЗВАНЕ НА ОБЕЩАНИЯТА

Умението да избирате най-доброто за себе си гарантирано води до спазване на новогодишните обещания с лекота. Въпросът е да тръгнете от някъде. Например от това да прегледате гардероба си и да прецените какво наистина искате да съдържа. Или да помислите дали си заслужава да чакате да отделите пари, за да се сдобиете с нещо ново. Или просто да изберете марков аксесоар без да чакате рождения си ден, защото вече можете да си го позволите.

Нанесете контурите на новогодишните обещания. Лесно е :)

Автор: Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.