Статиите на 1001 Рецепти

Вкъщи със Сандра - нов кулинарен лайфстайл проект ще показва, че сготвеното у дома е най-апетитно

От понеделник, 9 юли, стартира нов онлайн кулинарен лайфстайл проект - предаването Вкъщи със Сандра. Кратък, вкусен и вълнуващ формат, който ще покаже, че сготвеното у дома е апетитно и лесно.

Следете кратките онлайн видео епизоди всяка седмица в секция ВИДЕО на нашия сайт, представени от водещата Сандра Алексиева. Във всеки епизод ще има бързи и достъпни кулинарни идеи и трикове от кухнята, които ще провокират въображението ви. С рецепти, показани в контекста на домашния уют, Сандра ще разчупи представите ви за кулинарен видео формат.

В първите епизоди тя ще гостува в няколко модерни и супер елегантни кухни, докато се строи собствената и домашна кухня, а след броени серии от предаването, ще ни въведе в дома си, където ще заснема всяка следваща кулинарна идея.

Коя е Сандра?

Сандра Алексиева е автор на 1001 рецепти и отговаря за съдържанието на сайта и достоверността на информацията в него. Има над 10-годишен опит в създаването на ястия, тяхното стилизиране, заснемане и популяризиране.

Но Сандра е и чаровното женско присъствие в най-топлата стая на дома, доброто чувство за хумор между фурната и хладилника, щипката розов пипер върху стека.

Затова онлайн предаването Вкъщи със Сандра ще е специално и не бива да го пропускате. Кратките онлайн видео епизоди може да се гледат и в bistro.bg и всички онлайн канали на bTV Media Group - създатели и партньори в проекта.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.