Статиите на 1001 Рецепти

Изборът на читателите ни за интериор на тераса

Както споменах миналата седмица, в дилема съм какъв интериор да избера за терасата в дома ми. Причината да търся вашето мнение е, че от този сезон домът ми е снимачна площадка за кулинарния онлайн формат Вкъщи със Сандра и считам за редно да се допитам до вас кой интериор бихте искали да виждате най-много в следващите епизоди. Благодарна съм за активната обратна връзка от ваша страна и категорното ви мнение, че Тераса „Шоколадово лято” е най-уютна, удобна и практична за дома ми. Обзаведена е изцяло с лятната колекция градински мебели от JYSK и освен красива, е и на добра цена, защото тоталната разпродажбна в JYSK е все още валидна.

А ето и част от предимствата на тази тераса:

  • Шезлонгът ми дава възможност да се излежавам, колкото си искам, да събирам тен и да спя следобедни сънища с книжка в ръка;
  • Комплектът масички в различни размери ми позволява да сложа повечко неща, от които имам нужда, без да заемат твърде много място на терасата;
  • Килимът създава истински уют, за да ходя боса на терасата и да се чувствам истински комфортно;

Но да преминем към по-важния въпрос - кой е победител в играта ни във Facebook, в която наградата е ваучер за пазаруване в JYSK на стойност 100 лв?

Победителката се казва Антоанета Найденова, избрана е на томболен принцип и ще се свържем с нея чрез лично съобщение за уточняване връчването на нейната награда. Разчитаме да вземе най-доброто за себе си от JYSK и да си ползва артикулите с радост, а ние - екипът на 1001 рецепти, пожелаваме на всички останали успех в следващите ни игри, защото те тепърва предстоят в нашата Facebook страница.

Очаквайте още много интересни и уютни активности в нашия сайт, защото храната е не само удоволствие, но част от цялостната атмосфера на дома и заслужава внимание и грижа към всеки детайл.

Автор: Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.