Статиите на 1001 Рецепти

Smokini – ресторантът, където храната е приключение

Да се наядеш е скучно, да вкусиш е емоция. Ако следвате тази логика душата ви не ще остане гладна. Именно такова приключение за сетивата с ударение на вкуса предлага Smokini. Той не случайно се нарича „Приключенският ресторант на Пловдив“ – предлага незабравими гастрономични преживявания, на които са се насладили дори звезди като Зукеро и Стинг. Какво прави толкова специален любимия ресторант както на пловдивчани, така и на гостите на града?

Атрактивното меню

Smokini е най-обичаният ресторант в Пловдив, който се радва на голямата си популярност поради уникална комбинация от фактори. Първият от тях е атрактивното меню. Тъй като Smokini е гурме ресторант от международна класа, в листа с ястията могат да се намерят необичайни съчетания, които ще омаят всеки посетител. Те се базират както на традиционна българска кухня, така и на международни ястия. Макар любимите на посетителите акценти в менюто да се запазват, със сменянето на сезоните се обновява и списъка с приятни изкушения, които са съчетани прекрасно, невероятно вкусни са и имат вдъхновяващ аромат.

Веган и вегетарински ястия

В менюто на Smokini специално место заемат веган и вегетарианските ястия. Мисията на ресторанта е да предложи на хората, които избягват животински продукти, същото високо качество и вкус на световно ниво. Можете да опитате специалитети като хумус с печено цвекло и мариновани краставици или зеленчуково стю с пикантни оризови спагети и сусам.

В менюто ще намерите и редица предложения без глутен, ако сте алергични към него или просто предпочитате да намалите или изключите неговата консумация.

Уникална обстановка

Интериорът е необичайна смес от груб, индустриален дизайн и уютно, домашно винтидж усещане. Иновативният ресторант разполага с две основни зали на закрито, а в хубавото време – слънчев вътрешен двор и сгушена тераса, гледаща към улица Отец Паисий.

Персоналът

Персоналът е едно от най-прекрасните неща в ресторат Smokini Пловдив – отзивчив и приветлив, той ще ви обслужи бързо и качествено и ще привлече вниманието ви към най-интересните приключения, които ви очакват в менюто под кодовите имена на ястия от международната и българската кухня.

Гарантираме!

Опитате ли храната на Smokini, потопени в неповторимата му атмосфера – ще разказвате дълго време за своето изживяване в света на интересната кухня.

За повече информация и резервации:
Ресторант Smokini
Адрес: ул. „Отец Паисий“ 12, 4000 Център, Пловдив
Телефон: 0999 000 996

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.