Статиите на 1001 Рецепти

Кои звезди не са на диета

ДЕНИЗ РИЧАРДС

“Почти всяка моя сутрин започва с кафе и драже M&Ms. Луда съм по тези бонбонки!”

ЕВА МЕНДЕС

“Обожавам хляба. Мажа на филийки всичко, което намирам в хладилника и го ям. Диетолози, не ми пука от вас!”

ХАЙДИ КЛУМ

“Честичко се глезя с бигмак - този странен сос с малките солени краставички ме докарва до възторг. Когато живеех със семейството си в Германия, в нашето малко градче нямаше Мак’ Доналдс, така че ми се налагаше да пътувам за любимия ми сандвич до съседния град.”

СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН

“Когато се връщам от Европа, още в самолета си мисля как по-бързо да попадна в мексикански ресторант и да се наям с бурито. В Европа не съм срещала нито един достоен мексикански ресторант.”

САНДРА БЪЛЛОК

“Моята страст е да изям кутия с шоколадов сладолед Haagen-Dazs. Освен това обожавам шоколадовото фъстъчено масло и морковената торта.”

ДРЮ БАРИМОР

“Обичам сирене и кашкавал. Не, да не си помислите, че съм гурман и разбирам от френски сирена. Те са прекалено сложни за мен. Пък и не миришат особено приятно. Обичам обикновените кашкавалени резени Kraft. С тях се получават възхитителни пържени сандвичи!”

Диета “007”

На първата чернокожа притежателка на “Оскар” ХАЛИ БЕРИ преди пет години й откриха захарен диабет. Актрисата обаче не се вкисна, а кардинално преразгледа своите навици по отношение на храненето и получи отличен резултат. През всичките тези години Хали не яде нищо сладко и пържено. Затова пък активно употребяваше прясно изцедени сокове, които често си приготвяше сама.

“Сега се чувствам много по-стегната и изглеждам доста по-добре”, - признава актрисата. Тя избягва месото, мазнините, тежките сосове. Снимайки се в един от епизодите за Джеймс Бонд заедно с Пиърс Броснан, Хали установила, че техните гастрономични пристрастия съвпадат почти напълно. Така че нейната диета с право може да се нарече “агент 007”.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.