Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш шоколад

Да сънувате един от най-обичаните хранителни продукти – шоколадът, това може да означава две неща: вие сте на диета, която влияе пагубно на психиката ви и непременно трябва да спрете с кулинарните лишения, или вариант две – вие имате късмет, който скоро ще се увеличи.

Шоколадът, появил се на сън, предвещава здраве и успехи и неговото присъствие в среднощните ни бягства от реалността често се свързва с любимите ни хора. Ако сънувате, че вие ядете шоколад, това означава, че ще ви сполетят сладки мигове. Ако друг яде шоколад – това означава споделени сладки мигове с него. Внимавайте кого сънувате, че яде шоколад – много е възможно да се влюбите в него или да сте вече влюбени.

Ако друг се наслаждава на шоколад в съня ви, това означава споделена любов, ако пък копнее за шоколад или иска от вас вие да му донесете от сладкото изкушение – вероятно иска вашата любов или одобрението ви за неговата сродна душа. Единствен лош знак би могъл да има разваленият в съня ви шоколад - това може да означава провал в личните ви отношения или проблеми в брака.

Изобилието от шоколад пък е знак за сладки приказки, с които ще ви убеждават в дадена теза. От вас зависи дали ще я приемете или ще откажете шоколада, ще си извадите от джоба ваш собствен шоколад и най-безцеремонно ще защитите своята теза, похапвайки от вашия десерт.

Както и да ви се е присънил шоколадът, не забравяйте, че той носи радост и наяве и насън. Присъствието му в съня ви загатва за любов, предстоящи положителни емоции и сладост в следващите дни.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2024 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.