Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш портокал

Ако сънувате портокал и това не е част от коледен сюжет с аромат на канела и дъх на ром, значи най-вероятно ви предстои път. Дали ще изберете да смените държавата, ще направите промяна в града, в който живеете или просто ще смените жилището - това е въпрос на време да се разбере. Важното е, че промените са заложени във вашето най-близко бъдеще и те са за добро. Разделяйте се с миналото си без колебания - там, където сърцето ви принадлежи, можете да се връщате във всеки момент, когато си пожелаете.

Ако пък на сън белите, режете или ядете портокал, това означава, че скоро ще получите много ценен подарък. Той може да бъде материален, но много по-хубаво би било да е истински важен и да осмисля живота ви, без значение колко струва. Истински ценните подаръци са онези, които ни карат буквално да съществуваме заради тях. Такива са нашите здрави и умни деца, които са безценен подарък.

Друго тълкуване на портокалите във вашия сън е, че те предвещават успехи в професионален план, които съвсем не очаквате. Също така неочаквани са и любовните трепети, които предстоят на тези от вас, на които им се е присънил цитрусовият плод. Ще изпитате удоволствието от забранените наслади, но моля сключилите брак съвсем да не сънуват портокали! Удоволствието е нещо прекрасно, но нека не забравяме, че семейството е всичко.

Ако ви се присъни портокалово дръвче с много оранжеви плодове на него, това означава, че продължителните ви усилия в дадена дейност най-накрая ще дадат удовлетворяващ резултат и труда ви ще бъде финансово възнаграден. Радвайте се на този сън и бъдете в очакване на приятни изненади на работното ви място. Не забравяйте обаче, че с появата на едно портокалово дръвче в съня ви и успехи в работата, идва време за нови мечти, в които да вложите усилията и и които да реализирате. Не стойте на едно място в професионален план, развивайте се и покорявайте нови върхове.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.