Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш риба

Присъствието на риба във вашия сън може да има най-различни тълкувания. Ако например сънувате, че чистите риба, това може да се тълкува като предстоящи динамични събития в дома ви, притеснения в семейството или промени, за които вие все още не сте готови. Не е задължително промените да бъдат негативни, може просто да са твърде резки за вашата спокойна душа и ако не сте свикнали да приемате новото в живота ви, това да ви причини стрес.

Ако пък сънувате, че готвите или сервирате риба, това най-често се свързва с положителни емоции и означава, че близките ви често и с добри намерения коментират вашите лични и професионални постижения. Оставете ги да се гордеят с вас!

Ако обаче ловите или купувате риба, това е знак, че хората във вашето обкръжение ви завиждат и тяхната негативна енергия може да се прехвърли върху вас. Бъдете предпазливи.

Ако сънувате, че ядете риба в съня ви, това означава, че ще имате неочакван късмет. Не чакайте в реалния живот да уловите златната рибка, пуснете тото фиш още днес!

Ако пък в съня ви е присъствала сурова или маринована риба, това е знак, че ще жънете успехи, ще имате плодородна и доходоносна година.

Ако обаче рибата в съня ви е замразена, бъдете внимателни. Това най-вероятно означава, че някой от хората около вас ви манипулира без вие да забелязвате и го прави с цел да постигне личната си изгода и да ви навреди.

Не е добър знак и ако сънувате, че се задавяте с рибена кост. Това предвещава проблеми, главоболия, беда, грижи и болести.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.