Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш ягода

Сънувахте ягода? Ех, дано не е бил само сън вкусът на този сочен плод... Защо точно ягода? Вариантите са два - сезонът е горещ и наоколо ухае на червените вълшебства и на вас много ви се иска да си хапнете. Вариант две - на вас ви предстоят страхотни моменти! Предлагаме ви да залагаме на вариант номер две.

Шегата настрана, наистина е хубаво, ако сънувате свежи ягоди в съня си, защото те предвещават неимоверно щастие и са знак за предстяща любовна наслада. Ако сте необвързани, съветваме ви да се оглеждате в близко бъдеще, защото подходящият за вас партньор може да е наоколо, а вие да не сте го забелязали, потънали в ежедневието си. Бъдете нащрек, защото щастието ви се крие зад всеки ъгъл и само чака удобния момент, за да ви се покаже.

Ако обаче сънят ви не включва пресни ягоди, а още по-голямата сладост - компот от плода или сладко от него, то не е трудно да се досетите какво сладко любовно приключение стои пред вас. Да, говорим именно за сватба!

Ако ядодите в съня ви са горски, това е знак за предстоящи дребни успехи и късмет, благодарение на който ще се справяте с лекота с предстящите ви ангажименти.

Ако сте сънували развалени, гнили или изсъхнали ягоди, съветваме ви да не ги сънувате никога повече. Това е знак за любовна раздяла или отдалечаване от скъп приятел. Ако пък плевите, поливате или чистите ягоди - това предвещава предстоящи грижи и дребни тревоги.

Ако в съня ви берете или купувате ягоди, не се безпокойте - това е знак за успешни сделки и финансови облаги. Но ако ягодите са зелени - бъдете внимателни - това символизира неуспехи. Затова помнете - ягодите насън трябва да са само зрели, така че внимавайте с какви ягодови мисли си лягате вечер.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.