Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш бира

Идеалната добавка към всеки футболен мач и лека алкохолна напитка, която и дамите харесват - това е, което ви се е присънило, нали? Бирата насън може да означава няколко неща - ако е светло пиво, то това е знак за добро здраве. По принцип бирата, консумирана в умерени количества, така или иначе означава точно това - здраве.

Ако обаче е тъмно пиво, това или е знак, че ви се иска да е зима, да сте край камината, на люлеещ се стол и в ръката си да държите добре изстудена тъмна бира, или означава дори по-хубаво нещо - че ви предстоят материални или финансови придобивки, които не очаквате. Не е лоша идея да пуснете фиш, току виж ви излезнал късмета. Ако пък не спечелите - пийте една бира и всичко ще се нареди.

Ако разливате бира безпричинно и просто хабите ценния пенлив материал в съня си, то и на яве, и на сън ви чакат неприятности. Както не се хвърля хляб, защото е грехота, така не се хвърля и бира, а също и никакъв хранителен продукт. Живеем във време, в което не знаем нито колко ще живеем, нито как. Затова е нужно да уважаваме всичко ценно, с което разполагаме.

Ако сънувате празни халби за бира, бутилки или чаши, това означава, че ще ви липсва не бирата, а доверието в близките ви. И то напълно основателно - бъдете мнителни и следете за дребните детайли, които ви убягват. Зад тях може да се крие неприятна изненада.

Ако в съня си наливате бира в чаши и то щедро, това показва, че ви предстоят празнични мигове, материални блага и успехи. Наливайте бирата щедро насън, но умерено в живота, за да не ви преследват главоболия. И спете спокойно!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.