Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш пъпеш

Ако се събудите с ясния спомен, че сте сънували пъпеш, то или изпитвате меланхолия към отиващото си лято, или просто ви се ходи на вилата и ви се е припило узо. Разбира се, тълкувателите на кулинарни сънища имат и други предположения и ние няма да ви ги спестим.

Според най-верните гадателски съновници, присънилият ви се пъпеш е знак, че търсите връзка с нови хора. Дали ще смените половинката с нещо свежо и сочно като плода или колегите в работата са ви дошли до гуша, това и Ванга не би могла да ви каже, но едно е сигурно - време е за промяна.

Според други тълкувания, ако ядете пъпеш насън, това означава, че имате верни приятели и може би, според нашия екип, е редно да им сготвите нещо по наша рецепта и да ги поканите на гости у дома.

Ако пък сънувате как садите пъпеши неуморно, то или ви е залипсвала селската работа, или ще се отнесете некоректно, грубо и нетактично с хора, които не го заслужават. Разбира се, второто можете да направите и без да сънувате каквото и да е, затова ви препоръчваме да избягвате това поведение, защото и без друго извиненията след него са доста тежки.

Ако пък сънувате презрял или напукан пъпеш - с две думи неапетитен плод, то бъдете спокойни - съновниците вещаят обстоятелствата в живота ви да се обърнат във ваша полза.

И не на последно място - ако просто искате нещо разнообразно с пъпеш и затова ви се е присънила тази вкусотия, не се зачитайте твърде в кулинарните съновници, а просто разгледайте рецептите ни за пъпеш!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.