Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш спагети

Има само три причини, поради които сте сънували спагети - две са основателни, а третата е резултат от пророческо тълкувание на съня ви. Първата причина е, че сте влюбени в италианец/италианка или просто много ви се ходи в Италия. Спокойно, независимо дали сте обвързани или семейни, да сте си паднали по италианска кръв е простено. То е като да се влюбите във филмов герой - копнеете за него от разстояние и това прави ситуацията безопасна. До едно време...

Втората основателна причина е, че просто ви се яде паста. Да, отдавна не сте разглеждали фантастичните ни рецепти за спагети. Време е да поправите тази грешка и да си спретнете нещо вкусно с чесън, босилек и зехтин. Няма да сгрешите, ако добавите кайма и домати но това вече е въпрос на ваш личен избор.

Третата причина да сънувате спагети, която според нашия гурмеджийски екип е неоснователна, е че спагетите в съня ви имат пророческо значение и то предвещава, че ви предстои избор в живота, промяна и трудности. Всяка промяна действа стресово, независимо дали е за добро или лошо. Но не се вглеждайте прекалено в тези тълкувания, защото и без друго животът ни е една непрестанна промяна. Ако всеки път се замисляме каква ли трудност ще се изправи срещу нас, то никога няма да ни остане време спокойно да си доядем спагетите.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.