Статиите на 1001 Рецепти

РЕЖИМЪТ НА САНДРА - Моята инвестиция

Моята инвестиция

Когато започнах да тренирам, знаех, че това е известен разход, който трябва да предвидя. Освен картата за фитнес, имах разход за треньор, две опаковки L-Carnitine, екип за тренировки, и по-скъпа храна, която е качествена и се поръчва от био ферми. Бях взела решение, че колкото и да ми струва, ще го платя, за да постигна крайния резултат.

В края на периода обаче, си направих равносметката, че реално този ми нов начин на живот е на същата себестойност, както преди – забраната за алкохол ми позволи да не похарча пари, които преди отиваха в бара с коктейлите. Рязкото намаляване на цигарите директно ми спести 100 лв месечно, а това, че се хранех у дома, а не в ресторанти, намали разходите ми за храна наполовина. Намалих и придвижването с транспорт за сметка на ходенето пеша, което също ми спести разходи. В края на месеца разбрах, че съм със същите пари в джоба си, а начинът ми на живот е в пъти по-качествен.

Споделям ви тази финансова информация, за да ви убедя, че можете да си позволите тази промяна. Въпрос на организация и добро желание е.

Нашите резултати

Свалих 7 килограма в рамките на 4 седмици, благодарение на моя треньор Алекс, благодарение на екипа на Farmhopping, благодарение на Lunch Box, благодарение на себе си.

Но това, че аз свалих 7 килограма не е най-важният резултат. За мен най-ценно е, че промених начина си на мислене, светоусещането си, отношението към мен самата, времето, което аз сама разпределям и решавам дали да отделя два часа за себе си в денонощието или не.

Крайният резултат не е просто добро здраве и по-тънка талия, крайният резултат е друг, нов и по-добър начин на живот.

РЕЖИМЪТ НА САНДРА

Споделих тази статия, както и много други преди нея, с цялата подробна информация на моята промяна, защото знам, че много от вас биха искали да минат по моя път и да се радват на постигнатите желани от тях резултати. Това не е статия, в която някоя си Сандра днес е отслабнала драстично. Това е поредицата статии под мотото РЕЖИМЪТ НА САНДРА, за моя нов начин на живот, който не е временно явление. Ще следват още подобни статии, в които ще ви държа в течение как съм продължила с режима на хранене и тренировки, как съм задържала килограмите си и какво още съм постигнала в начина си на живот.

Автор: Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2024 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.