Статиите на 1001 Рецепти

ГРИЛ ТУРНЕТО НА LIDL И COCA-COLA ГОСТУВА В РУСЕ ТАЗИ НЕДЕЛЯ

Сред русенци се крие вторият претендент за титлата Грил-майстор на България и голямата награда в размер на 2 500 лв.

Най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и Lidl, гостува тази неделя в Русе. Всички жители и гости на крайдунавския град ще могат да се насладят на майсторски подготвени грил изкушения и ледени напитки в специално изградената зона в Парка на младежта. В близост до „Вазата“ от 10:00 ч. до 22:00 ч. на 30 юли 2017 г. малки и големи ще имат възможност да се включат в общата инициатива под наслов „Да споделим грила!“ и да отпразнуват заедно ценното време, прекарано сред семейство и приятели, с вкусна и качествена храна, освежаващи напитки и много забавления и изненади. Като част от инициативата шеф Манчев и шеф Шишков ще търсят най-добрия грил майстор в града, предизвиквайки най-умелите кулинари да премерят сили в Националния турнир по спортен грил и да се преборят за титлата „Грил майстор на България”.

Желаещите да се включат в регионалната квалификация от Националния турнир по спортен грил в Русе трябва да се регистрират на grillmaistor.bg до петък (28 юли 2017 г.), а в събота да приготвят свое кулинарно изкушение и след 12:00 ч. да го представят пред членове на журито на турнира. Предварителният етап ще се проведе на 29 юли 2017 г. в хотел Дунав плаза, където всички кандидат-майстори ще трябва да донесат своите кулинарни произведения и да демонстрират грил умения пред шеф Манчев и шеф Шишков. Двамата кулинарни експерти ще определят четирима регионални финалисти, които ще премерят сили в директен грил двубой в неделя от 18 ч. и ще определят претендента от Русе. Той ще представи града на финала в София и ще се бори за титлата Грил-майстор на България и голямата награда от 2 500 лв.

Организаторите са предвидили различни атракциони за деца и възрастни, грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева, както и завладяващ летен концерт на група АКАГА. Посетителите на събитието ще могат да опитат от специално разработеното меню, приготвено от умели майстори на грила, но в същото време, всички желаещи ще могат сами да си приготвят бургери, стекове, ребра или да импровизират с различни качествени продукти.

Следващото събитие ще се проведе на 13 август във Варна, инициативите в Бургас и Пловдив ще са съответно на 20 и 27 август, а кулминацията на турнето, както и финалът на Националния турнир по спортен грил, ще се проведат в началото на септември в София. Наред с майсторски подготвен грил и свежи напитки, организаторите от Lidl и Coca-Cola подготвят за всички посетители също така много забавления, изненади и незабравими емоции за малки и големи.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.