Статиите на 1001 Рецепти

Ако мъжът е чиния, жената е вълшебница

Помните ли статията Мъжът като чиния? В нея ви споделихме нашата гледна точка по отношение на критериите за избор на мъж или по-точно как жената търси едни и същи качества както от половинката си, така и от сервиза чинии у дома – визия, издръжливост, стабилност, дълготрайност и гаранция. Мъжете нямат гаранция, разбира се, но все пак, за да притежават предходните качества, редно е и ние дамите да положим известни усилия, за да заслужим най-доброто, което искаме за себе си.

В Мъжът като чиния споменахме всички онези черти в характера, които идеалният мъж е желателно да притежава. Но никъде не споделихме до каква жена мъжът с тези качества би останал завинаги. Да спечелиш мъж е лесно, да го задържиш – не съвсем проста задача.

В света на принцесите с изкуствена външност, е вълнуващо да бъдеш вълшебница. Да си онази незаменима жена, която носи най-ценните качества.

ГРИЖОВНОСТ

Здравата чиния с красив дизайн винаги ще има нужда от подходящата грижа. Както един стабилен мъж има нужда от подкрепа и вяра в него, независимо от случващите се събития, независимо дали животът му предлага добро или лошо.

МЕКОТА И НЕЖНОСТ

И в най-внушителния и здрав мъж живее малко дете, което има нужда да бъде обичано и третирано с нежност и мекота. По същия начин, по който се грижи добрият препарат за съдовете у дома – с внимание към детайла и без риска да надраска повърхността.

МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА

Да подкрепя мъжа си, да възвръща блясъка му, да вярва безапелационно в него и да му носи вдъхновение, това умее само вълшебницата. Точно тези качества в нея превръщат обикновената жена във фея. Би било хубаво в живота си да имаме и магическа пръчка, с която само с едно движение да разрешаваме всички проблеми, но за жалост както мъжете (за разлика от чиниите) нямат гаранция, така и жените не разполагаме с магически пръчки. Добрата новина е, че миялната ви машина има копче. И когато го натиснете, FAIRY ще се погрижи за всичко останало.

В този сайт ви предлагаме рецепти предимно за храна. Вземете от него и тази рецепта за щастие – бъдете вълшебни в действията си към себе си и към другите, за да бъдат и те към вас огледални.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.