Статиите на 1001 Рецепти

Coca-Cola за трето поредно лято събира хората около грила

Най-мащабното лятно кулинарно събитие, организирано от Coca-Cola, за трета поредна година ще зарадва жителите на различни градове у нас с атракции и вкусни моменти, споделени около грила. Пловдив, Русе, Бургас и София са дестинациите, на които ще гостува Coca-Cola Chill & Grill в този сезон.

КАКВО НИ ОЧАКВА

Ще има специален кът, в който всеки посетител ще може да покаже кулинарните си умения, като направи грил по свой вкус и го сподели с любимите си хора. Как се приготвят най-вкусните летни рецепти на грил ще покажат водещата Дани Колева и Сандра Алексиева от екипа на „1001 рецепти”. Coca-Cola Chill&Grill ни гарантира едни от най-забавните спомени за цялото семейство. В Chill&Play зоната на събитието ще има игри, много състезания и награди за малки и големи от 10 сутринта чак до вечерта.

ДРУГИ АТРАКЦИИ

Добрата музика на живо също е част от кулинарното турне на Coca-Cola Chill&Grill и тази година. Жизнерадостно-романтичният тромбон на Вили Стоянов и Old School Trombone, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще прибавят ритъм и стил към свежия вкус на Coca-Cola Chill & Grill. Не пропускайте най-мащабното кулинарно събитие на открито за 2018 година.

СЪБИТИЕТО В ДАТИ

  • Пловдив – 22 юли – 10:00ч Площад „Централен”
  • Русе – 29 юли – 10:00ч Парк на Младежта при „Вазата“
  • Бургас – 12 август – 10:00ч Морска градина, пред „Пантеона”
  • София – 02 септември – 10:00ч Южен парк, голямата поляна при бул. „Гоце Делчев”

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.