Статиите на 1001 Рецепти

"Астрологичен план" - нова рубрика в 1001 рецепти

От януари стартира рубриката "Астрологичен план" в нашия сайт, която ще даде на читателите ни възможност да прочетат уникален седмичен хороскоп за всяка зодия, заедно с информация за подходящите дни за хранене според Лунната фаза. Хороскопът ще подсказва на читателите и как да се заредим с енергия през почивните дни, за да можем да сме на гребена на вълната през предстоящите работни дни от новата седмица.

Автор на рубриката е Евгения Карагеоргиева, чиято среща с астрологията се случва за пръв път през 1999 г. и още тогава пламва неугасващата й любов към нея. "За мен тя се превърна в път в живота на познание, което води към Любовта. Езикът на Звездите е безграничен, може да опише всичко не само с думи, но и на понятийно ниво."

Когато човек си направи индивидуален хороскоп, той може да научи много за себе си. Моментът на раждането ни закодира най-висшия ни потенциал, но също показва и през какъв път ще минем, за да го разкрием. Понякога пътят е трънлив, остава горчилка в нас и спира полетът ни в Духа. Астрологията може да припомни на всеки изгубеното по пътя му – висшето и непреходното, което е неизчерпаем източник. По време на консултация, човек обикновено осъзнава, че ако промени нещо в себе си, ще може да се движи към неговото лично съкровище - щастие, здраве, изобилие –при това със силата на най-присъщите си качества и умения. Всяко осъзнаване на даден неработещ наш модел и коригиращото действие от наша страна ни водят към по-голяма Свобода в живота.

Нашата първа среща с Евгения се случи в края на 2018 година, когато тя ни направи индивидуален годишен хороскоп за 2019 година, който с течение на времето екипът ни оценява с абослютна точност в детайлите и прогнозите на всяка професионална стъпка на екипа ни. Ето защо поканихме Евгения да води рубрика в "1001 рецепти", за да не пазим в тайна полезността на нейната дейност и да дадем шанс на читателите не само да прочетат безплатен седмичен хороскоп, но и да могат да се свържат индивидуално с нея, за да получат по-конкретна и ясна оценка за предстоящите ключови събития в живота си. Преди да стартираме рубриката "Астрологичен план", публикуваме и подробно интервю с Евгения:

Какви са нуждите на твоите клиенти – какво най-често те питат?

Хората искат да знаят какво ги очаква или търсят отговора на своите проблеми, най-често свързани с любов, работа, пари, здраве, реализацията, среда. Във всеки момент от живота ни имаме тема, която е значима. Тази тема ни кара да се чувстваме несигурни и да живеем в своите страхове. След среща ни те разбират защо минават през това и как биха могли да го променят. Имат яснота за ситуацията си, разбират за своята скрита сила, на която могат да се опрат в дадения момент, виждат нова посока и възможности и могат да изберат накъде да вървят, но този път без страх и с надежда. Всичко е в самия човек - и страха, и любовта. А също и избора кое от двете да избере. Често при мен се връщат клиенти и разказват за своите постижения или промени в живота, защото наистина са се качили „на гребена на вълната”. Те са започнали да се учат как да живеят истински и стойностно в живота си и че ако искат нещо, има подходяща промяна, която сами да случат.

До каква степен човек има влияние върху съдбата си?

Човечеството се променя. Животът тече с различна скорост, всеки може сам да види колко бързо се случват чудеса и как невъзможни до скоро неща вече са начин на живот. Един пример – с напредването на технологиите вече няма далечни места. Ще дойде и този момент, когато ще се научим да влияем на съдбата си. Сега в училището Живот се учим за силата на Избора си. Ние винаги имаме избор, но и отговорност да направим това действие, което ще доведе до исканата от нас житейска промяна.

Най-голямата ни сила е да съчетаем мисълта, желанието и действието си към посоката, която сме избрали. И в този смисъл – Да, можем да влияем и променяме много предначертани събития.

Какво е общото между кулинарията и астрологията?

Астрологията може да опише всеки аспект на живота. Кулинарията е свързана с нашите сетива и вкус, а също и с потребности да преживеем наслада в живота си. Всяка планета може да покаже какво обича или от какво се нуждае човек. Ако имаме акцентирана Венера в картата ще искаме не само храна, а удоволствие за сетивата и преживяване за душата ни – красиво поднесена храна и хармонична атмосфера на масата са задължителен елемент за нас. Ако Луната е силна, винаги ще предпочете вкусната домашна храна в уюта на дома.

Връзката между храна и здраве също е посочена в индивидуалния хороскоп. Промяната на хранителните навици е един от основните методи да променяме негативни предразположения в живота ни. Във всеки хороскоп може да се види какво е нужно да добавим или махнем от менюто си, а също и кога е подходящо да стартираме различни хранителни режими за отслабване или оздравяване – общо за подсилване на тялото.

Какво да очакваме от рубриката "Астрологичен план"?

Рубриката, която ще водя, ще е петъчна и ще дава яснота на читателя как да релаксира и да се погрижи за себе си през почивните дни, за да получи нужната енергия, която да му помогне в следващата работна седмица. Също така читателите ще могат да се информират за фазите на Луната и как да ги следват по отношение на храненето си, така че да получат желаните резултати. Вярвам, че рубриката ще бъде интересна и ценна за всеки един от вас.

Повече за индивидуалните хороскопи и астро консултации с Евгения можете да разгледате в нейната фен страница или да се свържете с нея на 0886 299 354.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.