Статиите на 1001 Рецепти

CHEF AT HOME - първата услуга на 1001 рецепти

Готвенето никога не е било по-лесно!

Преди броени дни с екипа ни стартирахме първия ни проект, който дава съвсем нов подход към кулинарията. CHEF AT HOME представлява услуга, при която можеш да избереш рецепта от активно меню и да поръчаш нужните продукти за нея, които да пристигнат до теб на избран адрес в избран ден и час, като всички съставки са така подготвени, че не се налага да използваш дори нож. Всичко е прясно нарязано, измерено, обелено, измито, и от теб се иска само да твориш, без да хабиш време и усилия. Ползата на услугата е, че дори напълно начинаещ в кухнята, може да се справи с всяка една рецепта и да се почувства истински шеф-готвач у дома си.

Лесни и незабравими рецепти

Те са селектирани и описани лично от мен - Сандра Алексиева. Създадени са така, че да бъдат лесни за приготвяне, независимо дали притежаваш кулинарни умения или правиш първите си стъпки в кухнята. Всяко от ястията е ароматна комбинация от вкусове, която ще зарадва всички у дома – и семейството, и гостите ти.

Приготвянето на рецептите не отнема повече от 30 до 90 минути, a продуктите, които ти доставяме, са от утвърдили се с високото си качество доставчици. Съставките за всяка рецепта са пресни, свежи, вкусни и препоръчваме да ги сготвиш не по-късно от ден-два след доставката.

Услугата ни е предназначена за всеки, който има забързан начин на живот, но търси домашно приготвената вкусна храна, за която рядко му остава достатъчно време. Доставката ни към момента е само за град София, но дава възможност дори на този, който е начинаещ в кухнята, да се почувства като истински шеф-готвач в собствения си дом.

Aко искаш да получиш кутията си в рамките на същия ден, трябва да направиш поръчка до 11:00 ч. Доставяме и в извън работно време! Просто заяви доставка до 20:00 ч. вечерта.

Предимствата на CHEF AT HOME

 • Спестяваш време:

  За повечето рецепти близкият магазин не е подготвен с всички нужни продукти и често се налага да отидеш до повече от един обект, за да купиш, каквото е необходимо за желаната от теб рецепта. CHEF AT HOME ти дава всички съставки в една кутия, така че да не се налага да пазаруваш, да чакаш на опашка, да се колебаеш кой продукт е най-подходящият за нужната рецепта. Всичко е селектирано в една кутия, която се доставя лично до дома или офиса ти в избран от теб ден и час. Поръчката може да бъде осъществена още в същия ден.
 • Спестяваш усилия:

  За да приготвиш рецепта от CHEF AT HOME ти трябват два пъти по-малко време и усилия, защото всичко необходимо за ястието е предварително подготвено. Така не се налага да режеш, почистваш, измиваш и подготвяш. По този начин усилията ти са сведени до минимум.
 • Спестяваш пари:

  Когато пазаруваш самостоятелно, често се налага да купиш цели опаковки от дадена съставка, без да са ти нужни за съответната рецепта. Например, цяла бутилка олио или литър червено вино, когато за ястието ти трябват само няколко супени лъжици. Или цяла опаковка сол, от която ти трябва чаена лъжичка. Или кутия спагети, от която ще употребиш едва половината. Или пакетче кардамон, от което ти трябва само щипка...
 • Не изхвърляш продукти:

  В кутията има точните количества за желаните от теб порции, така че след като приключиш с кулинарния процес, не се налага да изхвърляш нищо – нито обелки, нито цели продукти. Не се налага да съхраняваш продукти за следващо готвене.
 • Вкусът е гарантиран:

  Рецептите са изпитани многократно както от Сандра Алексиева, така и от екипа на CHEF AT HOME. Спазвайки лесните инструкции за приготвяне на ястията, крайният резултат е гарантиран, така че на финала да получиш точно тази вкусотия от снимката, която искаш да си хапнеш.
 • Изпитваш удоволствие:

  Кулинарните предавания винаги изглеждат лесни и грабващи, защото някой предварително е нарязал лука, обелил морковите и пасирал доматите. И всичко изглежда като приготвено с пълна лекота. Точно така е и с CHEF AT HOME. Ние подготвяме всичко предварително, като едни верни помощници, а за теб остава само да твориш стъпка по стъпка, без да се цапаш. Като истински шеф-готвач!
 • Подобряваш кулинарните си умения:

  С наша помощ успяваш да приготвиш с лекота от лесни до екзотични и сложни рецепти. Стъпките са описани подробно и са създадени така, че да са достъпни както за можещи в кухнята, така и за начинаещи. След всяка рецепта твоите кулинарни умения ще са на по-високо ниво, благодарение на споделените готварски трикове от инструкциите в кутията.

Автор: Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.