Статиите на 1001 Рецепти

Хороскоп за периода от 10 до 16 януари 2020

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

Периодът стартира с Пълнолуние и Лунно затъмнение; и двете събития са първите за 2020 г. През годината ще преживеем повече от обичайния брой затъмнения, а това са предпоставки за дълбоки същностни изменения. Препоръката ми е първите 24 часа - на 10 януари, да останете умиротворени и балансирани и да насочвате съзнателно мисълта си към полето на позитивното. Денонощието на 10 януари е времето за провеждане на хранителен режим. Акцентът в знаците Рак и Козирог говори, че може да заложите енергия за реализация на истинско силно намерение за трайна загуба на килограми или оформяне на фигурата си. През периода Венера ще премине в знака Риби и ще внесе в отношенията нежност и дълбоко разбиране, а романтичният й порив ще овкуси близостта с взаимност.

Овен

Преливате от дългосрочни планове, целта ви е ясна, но когато попаднете в реалната материална вселена и ритъма й, инертността, рамките и правилата ви напрягат. Това ви вкарва в кръг - влагате още повече енергия, за да преборвате пречките, но изпитвате по-малко удовлетворение. И умора. През идващите дни се отпуснете и приемете статуквото. Може да се окаже, че има нужда да обърнете фокуса си към семейството.

Телец

Започнете плавно да променяте ритъма си на взаимодействие с околните. Постиженията ви са пропорционални на нестандартния подход, който може да приложите, затова просто действайте, без да е необходимо да рационализирате докрай ситуацията. През почивните дни си припомнете онези идеи, които сте имали, но които сте поставили в графа „фантазиране“: именно те сега ще ви носят успех.

Близнаци

Нужно ви е да спрете да потъвате в представите си за трудности и да направите „скок на сляпо“ в посока да приемате реалността без излишна поляризиция. Обагрените в крайности емоции буквално ви оставят без енергия. Почивните дни оставете познатите си тревоги, ще е лесно – „спретнете“ за ума си някакво екстремно преживяване, например в планина, което да ви даде нужната увереност в истинския смисъл на живота.

Рак

Опитът ви е научил, че най-близките ви не сбъдват желанията ви и вече е време да „еволюирате“ в разбирането си по темата за полагане на грижа – на първо място към вас самите. Когато обърнете внимание на нуждите си, ще може да съхраните енергията си, за да реализирате сърдечните си и професионални планове. През почивните дни, без да влизате в конфликти, изразявайте и следвайте истинските си потребности.

Лъв

Още от утре може да планирате и приложите здравословен режим, чрез който да избегнете физическо или нервно пренапрежение и спада на жизнени сили. Най-важното е да балансирате в отношенията си на работното място и особено с по-възрастните хора. Уверете се, че емоционалното ви състояние е стабилно и дръжте далеч крайни и разрушителни чувства.

Дева

Периодът може да сложи началото на дълбока вътрешна трансформация, която да ви поведе по пътя на себепознаване и себеусъвършенстване. Опитайте да приемете логичните умозаключения, до които ще достигнете. Възможно е да сте изправени пред решение да измените себе си в посоката, в която желаете да се променят съществуващите и тревожещи ви отношения.

Везни

Определени служебни ситуации ще ви провокират дълбоко да измените начина си на живот в семейството ви или местоживеенето ви. Промяна няма да се случи, докато се „държите“ за стари и ненужни отношения и може да ви се наложи да се разделите с хора, с които сте повече по задължение и без сърдечна връзка. Уикендът ви приближава към избора ви.

Скорпион

Почивните дни останете по-далече от пререкания с близки родственици или съседи. Ако е възможно отменете плановете си за пътуване. Фокусирайте се върху радостните преживявания в дома ви. Имате възможност да „обработите“ информацията от последните дни и напълно да си изясните някои „неизвестни“ в сферата ви на дейност.

Стрелец

Вероятно сте раздразнителни; изпитвате необходимост от ново начинание или емоционално влечение и може да ви се струва, че сте в застой. За вас е подходящо да си създадете сами вълнението – измислете и направете нещо спонтанно, което да е достатъчно активно и динамично, за да върне тръпката и да отклони мислите ви от водовъртежа на отговорностите ви.

Козирог

Спрете да изразходвате енергията си в опити да контролирате определени отношения или задължения и просто се настройте да ги „пуснете“. През почивните дни идете да празнувате, посетете шумно събитие или културно мероприятие. Навсякъде за вас ще има подсказки, че е време да излезете от апатичното си настроение. Недоволството ви неусетно ще се измени.

Водолей

Ще изникват служебни ситуации, които силно сте се надявали да не преживявате отново. Вашата задача е да измените изначално негативните си очаквания към определени хора или възможен сценарий. През уикенда се подкрепете с нестандартни процедури за красота; идете на смехотерапия – всичко, което може да ви направи по-толерантни, чаровни и обективни в комуникацията за предстоящите дни.

Риби

Задава се значимо изменение в сферата на личните ви отношения и творческите проекти. Не допускайте да влезете в ограничаваща рамка на общоприетото за сметка на дълбоката индивидуална изява, която прелива от вас. Възможно е да ви се наложи да се „сближите отново със себе си“ и тези почивни дни се отдайте на такива занимания, мисли или избрани срещи, които да ви повишат самооценката.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.