Статиите на 1001 Рецепти

Хороскоп за периода от 17 до 23 януари 2020

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

Тази седмица може да започнете вашата Лунна диета още на 17 януари в 14:57 ч., когато се образува Втората Четвърт на Луната. Спазването на режима ще ви помогне и с успокояване на „бурните“ страсти, с които ще е наситена седмицата. През идващите дни ще започне период на качествено изменение в сферата на комуникацията и личните отношения, символизирани от промяната на движението на планетите Меркурий и Венера съответно в знаците Водолей и Риби. Ще се отвори вътрешно пространство, в което адекватно да „пуснем“ с ново разбиране и толерантност, чуждата гледна точка, а също и да се освободим от своето недоверие. Това е предпоставка да излезем от усещането за зацикляне и безперспективност на последния месец.

Овен

Изправени сте пред задачата да затваряте тези пробойни, през които преминава дисхармонията от професионалния в сeмейния ви живот и обратно. Правилата и ритъма на двете места са различни и затова не се „вживявайте“ излишно и до степен да обременявате и близките си с напрежението, което трупате. През почивните дни идете на място, където е подходящо да си покрещите или пейте с цяло гърло без да мислите дори за съседите.

Телец

В кръга ви от познати има напрежение и може да се обтегнат отношенията ви. Тези връзки, които са истински, ще се заздравят. Имате възможност да „преоткриете“ колегите си - докато им споделяте преживяванията си, се вслушайте в житейското им и човешко разбиране. Може да се изненадате как постепенно спирате да се „филмирате“ излишно.

Близнаци

Излизате от застоя и вече „плувате в свои води“. Дълго чаканата свобода на мисълта и контактите ви се е завърнала, но допускате да не сте толерантни и в припряността си, си създавате излишни нервни преживявания. Нужно ви е да направите отстъпка от позицията си, но този път чисто стратегическа, така че се подготвяйте да запазите търпение в точния момент.

Рак

През почивните дни подгответе разумни аргументи, на които да се опирате в идващите дни. Те може да са свързани както в партньорските, така и в професионалните ви отношения. Като цяло ще ви бъде трудно да отстоите гледната си точка, в немалка степен и защото вече не виждате смисъл да взаимодействате в дадени ситуации. Затова просто да избегнете „горещите страсти“, които такива трудности обичайно предизвикат у вас.

Лъв

Преживявания на страстни отношения, с точния баланс между чувства и физическо освобождение, ще сменят изцяло мрачния хоризонт на гледната ви точка. Споделете честно с партньора или с обекта на чувствата ви вашите потребности и трудности, но имайте готовност да приемете и обратна връзка, която може да не „гали“ вашето его. В много голяма степен това ще адекватният коректив за вас.

Дева

Направете всичко възможно, за да не допуснете битовите проблеми през почивните дни да ви „покосят“. Каквото и да изскочи, то е поправимо, но емоционалното преживяване ще остави трайна следа в личен план и през работната седмица. Ще имате да се справите с нервността си и с тенденцията да сте неадекватни в реакцията си.

Везни

Повече ви влече да сте на работа, вероятно някаква „тръпка“ на работно място владее мислите ви. Направете се красиви и със сияйното си настроение „гастролирайте“ през работната седмица. Ще може да овладявате конфликти, да омиротворявате атмосферата и да промените някои неадекватни процедурни въпроси, но само докато се чувствате уверени себе си.

Скорпион

През почивните дни ще преживявате силна динамика в любовните ви отношения. Позволете си предпочитаните наслади, но избегнете емоционални провокации, които ще ви притиснат да разкриете дълбоко пазените си мисли. Когато веднъж се „отпуши тапата “ ще ви е трудно да спрете, още повече, че допълнително ще засилвате мрачната окраска към посегателите на вътрешното ви пространство.

Стрелец

Финансови притеснения ви „държат здраво“ и въпреки, че неуморно следвате целта си, е възможно да се обезверявате заради „фактора време“. Предстои ви разгръщане на мащабна дейност, но в конкретния момент основно подготвяте почвата. Пренастройте си фокуса към позитивна нагласа към настоящото и се погрижете да запълните отношенията в семейството си с топлина и взаимност.

Козирог

Противоречивата позиция на конфликт между съществуващото и желаното ще се промени едва след като направите своя честен избор. Следващата ви стъпка е да предприемете действия да се освободите емоционално от напрежението си и за това могат да ви помогнат ваши приятели. С тяхна помощ ще засилите нужната ви увереност, че можете и заслужавате нужната промяна. Не пренебрегвайте случайните възможности за контакти.

Водолей

При вас започва крайно различен период спрямо изминалите седмици. Ще се пробуди вътрешното ви чувство за свобода и ще може не само да виждате множество възможности, които ви се предлагат, но и ще имате импулс да правите промените в желаната насока. Единствената препоръка е да не отхвърлите минали отношения, трудности или постижения, заради желанието си да да останат в миналото - те са мост.

Риби

Не се поддавайте на нервното напрежение, което емоционални преживявания оставят у вас. Балансът е, да не скриете от самите себе си истинските послания на живота и да приемете случващото се без да отхвърляте себе си. Очарованието, което струи от вас го насочете в посока да се обградите с хора, с които „вибрирате“ на една честота.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.