Статиите на 1001 Рецепти

Хороскоп за периода от 24 до 31 януари 2020

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

На 24 януари в 23:41 часа се образува Водолейското Новолуние. С това започва денонощието за успешен разтоварващ режим. Тези, които не лягат рано, могат точно в този час да си намислят и напишат желания за идващия Лунен месец. Енергията на Водолей засилва обмена, равнопоставеността, визионерството, усещането за свобода и приятелство, бъдещето, което се случва тук и сега, мечтите, които се сбъдват - това може да са част от насоките, в които може да си пожелаете разрешение по вълнуващите ви теми.

Новолунието засилва елемента въздух, а това е символика за повишаване на лекотата: както в общуването, така и в упоритостта на непреодолимите пречки, които дълго време ни държат в здрав захват.

През идващите дни ще се образува рядко космическо събитие, в което трите планети символизиращи женското начало – Луна, Венера и Нептун - ще се съберат в знака Риби. За това може да прочетете по-подробно ТУК.

Тази седмица може да е определяща за развитието на определени събития за дълъг период от време.

Овен

Силно ви влече към някакво „приключение“, не защото ви е скучно, но във вас започва за зрее нова мечта, към която да се устремите. Стига да не потънете в самозаблуждение, този импулс ще ви отвори към нови преживявания или проекти, с които да подобрите финансовото си състояние. Идващия месец избягвайте теми за пари с вашите приятели.

Телец

Възникват нови условия в професионалната ви дейност и е възможно те да ви създават дискомфорт. Ще ви е трудно да се приспособите към промените, но едновременно ще може да реагирате с необичайни и новаторски решения в ситуациите. Много важно за вас е да запазите високата си енергия и да не влизате в спектър на крайности и трудно овладяеми конфликти.

Близнаци

Необходим ви е нов проект, който да ви даде възможност да разгърнете нашироко идеите си. Може да започнете да изследвате нови варианти, които стоят отвъд досегашните ви граници на изява. За постигане на градивни резултати е необходимо да стъпите на „здрава почва“, затова не прибързвайте нито в изказвания, нито в показно „изхвърляне“ пред хора, които може да ви обезверят.

Рак

Настъпва период, в който е нужно силно да повярвате на себе си. Напоследък омаловажавате собствената си значимост и отлагате да заявите себе си, по-скоро сте се „снишили“, докато наоколо се вихри буря. Това само води до трайна загуба на енергия и увеличава несигурността ви. Да излезете от този цикъл означава да сте категорични в желанията си и дори да „тропнете с крак на другите“. Просто се забавлявайте.

Лъв

Развитието на партньорските ви отношения, включително и професионални, тръгва по нов начин.Това няма да се случи гладко и хармонично, но промяната е по-значима от представата ви за собствен имидж. Ако е нужно, подгответе се да останете за известно време в усамотение и без дразнители, за да може да се приспособите, а в дългосрочен план - приемете новите генерални изводи, до които стигате.

Дева

Приспособявате се и прилагате новите „правила“ на работното място. Макар и да ви е напрегнато, усъвършенствате това, с което сте ангажирани. Не се поддавайте на ирационални внушения, защото това ще ви извади от фокус и ще ви разбалансира. Добре е, ако се погрижите и за здравето си и отделите време за пълноценна почивка и разтоварващ режим.

Везни

Ще ви се наложи да говорите за своите чувства и да изразите адекватно вътрешните си преживявания. Не е достатъчно само да давате заявка за интереса си, но и да покажете дали сте готови за следваща крачка. Вашата честност ще заложи посоката на развитие на отношенията ви и въпреки несигурността ви, смело изберете да откриете „картите си“.

Скорпион

Започва период на „помирение“ в дома ви. Това може да означава, че вече сте наясно какви са основните противоречия и трудности и са изяснени границите на отношенията. Инерцията и обстоятелствата ви дърпат в познати нездравословни „игри“, но все пак от вас зависи да спрете провокациите, които винаги водят до разрив и мрачна атмосфера.

Стрелец

Може да планирате кратко пътешествие, в което да съчетаете и разрешаване на семейни дела. През периода, ако правите по-голяма покупка за дома, постигнете единомислие с правилния член от семейството ви. Възможно е да ви се наложи неочаквано да се погрижите за някакъв ремонт, което съвсем ще ви увеличи и раздразнението и известни неясноти в дома ви.

Козирог

Увеличава ви се личната енергия и това състояние ще може да го задържите и през идващите дни. Не изпадайте в противоречия и конфликти с любимите ви приятели или с децата. Може да сложите началото за разрешаване на здравословен или финансов проблем. Отделете и време за любимите занимания, които от известно време сте занемарили.

Водолей

Тече вашето време, имате готовност да се спуснете в живота „през глава“ и е нормално ако прекалите. Не забравяйте, че не всеки може да следва вашия ритъм, и в голяма степен този път сами ще трябва да забавяте себе си. Да проявите търпение ще бъде истинско предизвикателство, ако искате терен за изява на „щуростта“ ви, нека това да стане във вашето „гнезденце“.

Риби

Следвате мечтите си и имате силен фокус върху работната сфера. Динамиката на периода ще отнема толерантността ви и в личните си контакти е възможно да сте по-резки и нервни. През почивните дни се постарайте да махнете трайно дразнителите си, но разбира се, след като осъзнаете кое ви „закача“. Когато се успокоите е възможно да сложите за дълго „розови очила“.

Автор: Евгения Карагеоргиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.