Статиите на 1001 Рецепти

Хороскоп за периода от 10 февруари до 13 февруари

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

През идващите дни Луната намалява и ви помага да водите към завършек всеки един от вашите проекти. Подсказките от Небето са в по-голяма степен в посока какво е нужно да се коригира в текущите занимания, а следствие на такива корекции, са постижими и желаните резултати. Останете отворени за бърза адаптация и приемайте добронамерено източниците – хора или обстоятелства, които ви водят към промени “в движение“.

Овен

Най-излишното за вас е да влизате в спорове, за да доказвате гледната си точка. Това е предразположение за само конфликт и единствено би могло да засили трудностите ви в професионален или личен план. Сега може да видите модела си как се състезавате за първото място във „всички спортове“, при това как качвате във висока категория всичките си опоненти.

Телец

Динамиката на тези дни е да осъзнаете как следвате своите разписания, като едновременно пренебрегвате най-естествените си желания. Възможно е да се окажете изпълнени с неудовлетворение, а решението е да излезете от стереотипните си модели и да не отричате собствените си потребности.

Близнаци

Изпитвате затруднения да изслушвате и възприемате околните, а раздразнението ви произтича от неяснотата на обменяната информация. Ако сте на ръководна позиция, може дори да се почувствате подведени. Решението ви е в по-голяма степен да се опитате да чуете зад думите и да се възползвате от неочакваните възможности.

Рак

Не оставяйте дребни битови теми да ви завладеят и да отнемат цялото ви внимание. Може да избегнете емоционалната фиксация като се насочите към планиране на краткосрочно пътуване или интензивен обучителен курс. Използвате въображението си като инструмент, който да ви разкрива смешната страна на живота.

Лъв

Не ви е достатъчно присъствието или приноса на партньора ви във връзката ви, но ви е трудно да определите какъв точно е проблемът. Това неудовлетворение вероятно го изпитвате и в други житейски области; трудността е, че повече търсите външните недостатъци, отколкото да признаете личния си недостиг на жизнени сили.

Дева

Изобщо не си губете времето да изяснявате личните си отношения, защото аргументите ви с другия са в напълно различни полюси. Ваша е нуждата от яснота, но не и отговорността да свържете такива несъвместими позиции. Затова идващите дни проявeте дълбоко търпение и изчакайте да се уравновесите емоционално с вашия човек.

Везни

Започвате да чувствате нужда от по-голямо пространство, ставате по-освободени в изявите си, а като следствие значително по-притискащи партньора си. Може да ви е трудно да приемете чужда гледна точка, но не бъдете крайни в условията, които може да поискате да поставите за бъдещите ви отношения.

Скорпион

Следвайте естествения си ритъм, не се пресилвайте и е добре да се погрижите да повишите жизнените си сили. Стремете се към хармонични семейни отношения и отложете тежки разговори, касаещи роднини, имущество или „наследства“. Направете разчет на разходите си, не се изхвърляйте с харчове.

Стрелец

При вас идва информация, която ви сглобява пъзела на минали събития. По-обхватният поглед ви помага да умиротворите бунтарския си порив и като се откажете от някои свои решения, може да се фокусирате върху основните си проекти. Може да очаквате повишаване на необходимите ви ресурси.

Козирог

Колкото повече подкрепяте другите, толкова по-големи възможности имате да реализирате личните си планове. За момента взаимодействието и обмена с обкръжението ви може пряко да повдигне енергийното ви състояние и затова е най-лесният начин да се придвижвате напред, без да изтощите себе си до краен предел.

Водолей

Необходимо ви е добро настроение, за да ви върне усещането за лекотата в живота. Познатите ви начини, с които до сега сте се „зареждали“, не работят достатъчно, а фиксацията ви върху трудността усложняват проблемите ви. Новоосъзнатите ви истини изискват и подходящи нови изразни средства, които само вие сами може да изберете да приложите.

Риби

Колкото по-скоро спрете да се разсейвате с маловажни детайли, толкова повече време ще си освободите за важните неща. От вас зависи да прекратите неоснователните претенции на околните, които само и единствено вие сте решили, че си заслужават да направите важен фактор в предвижването ви напред в живота.

Автор: Евгения Карагеоргиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.