Статиите на 1001 Рецепти

Хороскоп за периода от 21 февруари до 28 февруари

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

На 23 февруари от 17:30 ч. е Новолунието в Риби. Вече знаете, че това денонощие е подходящо за Лунна диета. Но по-важното е, че съвпадът на Светилата влиза в изключително благоприятна космическа конфигурация. Това говори, че ни се откриват изключителни възможности да намерим решения на значими за нас въпроси. Много е важно честно да сме дефинирали трудността си и желанието да излезем от неблагоприятната ситуация.

В сряда - 26ти, ще бъде много провокативен ден. Избегнете по възможност разговори, а и всяка административна и документална работа. Пазете си документите. Това е време да забавите темпото на макс, но и да наблюдавате как неочаквано може да придобиете вътрешна яснота и решимост за бъдещи основни направления в живота.

Овен

Започвате да забелязвате, че определени неща може да постигнете и с очарование, а това внася известна нова тръпка в ежедневието ви. Може да погледнете и в страни от професионалните си теми или да започнете да подавате по-приятелски сигнали към околните. В най-неблагоприятния случай това може да в резултат, че някои неща вече се изплъзват от контрола ви и търсите нови опорни точки

Телец

Имате голям шанс да обърнете напрегната ситуация в своя полза. Важен ви е резултатът. Като част от процеса е и вариантът да отстъпите от твърдите си планове или да се съобразите с желанието на скъпи за вас хора. Не е необходимо да включвате „силови“ проявления, по-важното е, че такъв компромис ще ви помогне да се почувствате по-отпочинали и да имате време да видите следващия си полезен ход.

Близнаци

През почивните дни си набавете информация, която може да ви помогне да обясните свои постъпки, решения или да се аргументирате в предстоящи разговори. Ако сте изправени пред предизвикателството точно сега да започнете нова работа, не се „изхвърляйте“ с прекалено големи ангажименти, повече слушайте и се опитвайте да разберете къде и как бихте били маскимално полезни.

Рак

Темата ви за почивните дни е чистене и по-точно разделяне с всичко непотребно за вас. Това ще повлияе добре на здравословното ви или енергийно състояние. Нужно е да останете отворени към подсказки за нови посоки, които може да са определящи за вашето лично или професионално развитие. Не мислете прекалено, а следвайте новопоявяващите се усещания, те са най-точния ви компас в сегашната ситуация.

Лъв

Ако сте изправени пред важни решения, смело избирайте по-рискованото решение. Повече време ще ви отнеме да постигнете вътрешната увереност за възможностите си. Именно дързостта ще ви помогне да излезете от „стоянката“, на която висите от известно време. Когато околните започнат по всевъзможни начини да се опитват да ви разубеждават, може да сте сигурни накъде е новата ви посока.

Дева

Този път ще трябва да се доверите на чуждата преценка или в по-голяма степен да се оставите на външни фактори, които не може напълно да предвидите. Единствено ако сте категорични в собствените си компетенции или ако дейността ви е строго индивидуална, може да си позволите да пренебрегнете другите. Във всеки друг случай се настройте търпеливо да се приспособявате към нововъзникващите условия в живота ви.

Везни

Ако партньорските ви отношения ви дойдат в „повече“, винаги може да насочите цялото си внимание към служебните си ангажименти. Ще има немалко недоразумения, които ще се нуждаят и от миротворческите ви умения. Ако успеете да запазите професионалния си подход, тези проблеми може да се превърнат в нова възможност за повишение или в правилния „трамплин“ към мечтаната работа.

Скорпион

Силните ви теми са интимните ви отношения и всичко, касаещо творчески проекти или децата ви. Това може да означава, че най-накрая ще намерите начин да изразите себе си и да се почувствате разбрани, но и да промените досегашните си съпротиви, които са ви пречили да приемете информация, свързана с най-скъпите ви хора. Просто, по изключение, изберете да излезте от навика си да се затваряте или да виждате всичко в крайности.

Стрелец

Стабилизирате се финансово и сте готови да се погрижите за нужните подобрения в дома си. Избягвайте да подписвате договори, касаещи имуществени въпроси, а също и закупуването на скъпи вещи и особено на техника. Възможно е тези разходи да станат повод да се съревновавате с партньора на тема кой какво и по колко прави. Това е излишно за връзката ви.

Козирог

Активността и темпото ви са прекалени. Вашата задача е да намерите правилния баланс и да обърнете внимание на тялото си. Така ще избегнете предразположението към усложнение или хронифициране на здравословни проблеми. От друга страна може изцяло да блеснете с постижения и надеждна преценка, която ви изтласква в желаната от вас посока на реализация.

Водолей

Може да почувствате прилив на жизнени сили, което до голяма степен е свързано с определено емоционално освобождаване. Вашата сила за момента е да се опитате да пуснете миналото напрежение или тревожност и да се опитате да се потопите в конкретните си преживявания и задачи. Може да изберете дали да не подкрепите свои приятели или да изчистите стари финансови отношения.

Риби

Води ви недостатъчно изяснен импулс да правите промени в живота си, но преди да направите крачката, си изяснете защо искате новото. В отношенията си „плувате в свои води“, а състоянието на щастие ще задържите, ако се отклоните от посоката на „затъване“. С чиста съвест се поглезете и спокойно поизхарчете средства за ваши капризи. В момента имате сили да се справите с почти всяко предизвикателство.

Автор: Евгения Карагеоргиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.